Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Installere LED belysning i en båt

LED hytte og cockpit belysning legge stemningen til din båt for netters cruise, trivelige kvelder sitter på dekk og avslappende eller underholdende om natten. LED-cockpit belysning kommer i lange tau som er enkle å installere. Du kan velge mellom mange farger for å matche din båt eller bare lage den mest avslappende følelse. Med noen få verktøy og et par timer, kan du installere LED lys i båten selv. Du trenger:
heftformidler pads
alkohol pads
15-tommers strips
Heat krympeslange
Dobbeltsidig bonding tape
På /av-bryter
Fjernkontroll med 3 eller 5 amp sikring
12 gauge (Sort) Isolert Krympeslangeforgreninger spade terminaler
To 3-posisjon bur klemmeforbindelser
22 gauge (2 dirigent)
Skrutrekkere (både flat og Phillips )
Wire kutter
Wire stripper
Wire crimper
Varmepistol eller slag tørrere
Vis flere instruksjoner
en

bruk alkohol pads å rense området der du ønsker å plassere lys stripe. Velg et sted hvor selve lyset slangen vil være ute av syne. De beste stedene er som regel under felger av oppbevaringsplass eller under setene.
2

Bruk heftformidler pads som en forberedelse til overflaten. Disse putene jobber på glassfiber, metall eller plast overflater for å hjelpe tape for å holde seg til det. Påfør dobbeltsidig bonding tape langs overflaten der lysene skal være.
3

Koble lys barer ved hjelp av krympeslange som leveres i belysning kit. Fortsett til du har den lengden du ønsker. Trim endene eller kutte rør for å passe lengden og forsegle dem med marine grade tetningsmasse.
4

Bruk en varmepistol eller blåse tørrere å tette forbindelsene og krympe røret så det er stramt.

5

Koble den ene buret klemme til de svarte ledningene å skape en negativ klemme, og ett bur klemmen til den røde ledninger for å gjøre en positiv klemme.
6

Monter på /bryter i nærheten av batteriet eller i en effektbryter boksen. Ta fjernkontrollen senterets sikringen før du gjør noen ledninger til den elektriske kilden.
7

Koble den hvite kontrollen ledningen til den røde buret klemmen. Koble den grønne fjernkontroll ledningen til den sorte buret klemmen.
8

Koble batteriet positive porten til den røde fjernkontroll side med en psykolog isolasjon spade terminal. Koble den negative batteriet porten til den svarte fjernkontrollen side med en psykolog isolasjon spade terminal. Bruk en varmepistol for å krympe terminalene slik at de smelter rundt ledningene og isolere dem.
9

Bind opp alle leftover ledninger slik at de holder seg på plass. Sett sikringen tilbake i fjernkontrollen. Holde vannet ut av området i minst 72 timer så tapen setter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103743.html

Previous:
Next:

båter