Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Grease & Pakke Lagrene på en båt Trailer

Båttilhengere har mindre hjul enn den typiske tilhengeren hjulet. Den hendige størrelsen gjør at de spinner raskere enn konvensjonelle hjul, noe som skaper mer friksjon og sette mer stress på akselen. Som et resultat, må nedpakking lagrene på en båthenger gjøres oftere enn med større trailere, for å redusere risikoen for at hjulene faller av på grunn av rust, vann eller smuss skade på lagrene. Denne oppgaven, derimot, er lettere oppnås på en båthenger fordi det er ingen bremser som du trenger å justere. Du trenger:
Butikk håndklær
Wheel jack
Høytemperaturfett
Momentnøkkel
Maillot
Grease segl og hjullager (valgfritt)
Digital kamera (valgfritt)

Vis flere instruksjoner
en

lest din tilhengerens service manual for å lære hvordan tett hjulene må trekkes til med moment. Et hjul som er feil strammet eller venstre for løst kan føre til overoppheting og slitasje på akselen.
2

Parker hengeren på et plant underlag og la tilhenger festet til stry kjøretøy. Dette reduserer risikoen for at tilhengeren falle av jekken. Bruk blokker for å låse alle dekkene på motsatt side du skal jobbe på. Sett trailer jack på arbeidet siden og heve trailer hjulet før det er like ved bakken.
3

Bruk en flate kanter skrutrekker eller lignende gjenstand å forsiktig ta av hjulet hub dekselet . Du vil se en kronemutter, som ligner et slott brystning tårn, med hakk på toppen av hver av de mutter seks sider. En castellated tab holder denne delen på plass. Dra på navet fast for å fjerne mutteren.
4

Flytt hjulet rundt nok til å løsne ytre lageret, deretter dra hjulet og navet av akselen. Deretter må du fjerne den indre lageret, ved å fjerne fett segl først. Legge hjulet ned på et rent håndkle med hjulet og navet på gulvet, innersiden ned. Trykk på det indre lageret med en lang håndteres element som en meisel, og forsiktig fjerne fettet segl.
5

Legg et håndkle ved siden av arbeidet ditt område, og deretter fjerne de indre lagrene, vaskemaskin og ytre hjullager. Deretter plasserer dem på et håndkle for å holde dem rene. Som du fjerner dem, begynne å ta digitale bilder av hvert skritt du tar som du fjerne lagrene. Dette kan hjelpe deg å sette lagrene sammen igjen senere, bør du glemme den rekkefølgen de er plassert.
6

Fjern gammelt fett fra lagrene, mens inspisere for groper og utslitte områder. Hvis de trenger å byttes ut, ta dem til en trailer forsyning butikken for å få dem matchet. Neste må alt fett, smuss og vann fra innsiden av navet, med papirhåndklær, De forente 7

Pack nytt fett inn i hjulnavet. Bytt ut gamle fett med høy temperatur hjullagerfett. Litium og Bentone-baserte fett anbefales. Denne typen hjullagerfett fungerer godt under stressende oppbremsing situasjoner og er ikke det samme som vanlige chassis smøremidler, som har et lavere smeltepunkt.
8

Plukk opp hjulet og snur det opp plassere indre lageret i navet. Deretter banke forsiktig på et nytt knutepunkt tetning med tetningen gummi vendt navet. Bruk en tynn tre blokk å trygt plassere forseglingen flush mot navet. Sted glidemiddel sammen forseglingen leppe.
9

Sett nylig monterte hub. Oppfølging ved å anvende den ytre lagerringen, deretter vasket, og deretter castellated fliken til enheten. Forsiktig legge litt fett på kronemutter, og deretter sette den kronemutter over kategorien. Klikker på plass, men ikke over-stramme. Avslutte denne prosedyren ved å sette hetten tilbake over hjulet hub.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103742.html

Previous:
Next:

båter