Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Båt propan komfyr Installasjon Safety

En propan komfyr på en båt er praktisk og enkel å bruke. Flammen er enkel å kontrollere og ideell for matlaging. Men propan er også meget brannfarlig. Det kan smitte og samles i et basseng under ovnen, noe som øker risikoen for brann. Bruk alltid propan nøye. Sted
p Hvis mulig, installerer propan komfyr på dekket av båten din, noe som åpner for god ventilasjon. Installerer det andre steder kan gjøre det nødvendig å installere ekstra ventiler også.
Monitor

Når du installerer en propan kokeapparat, også installere en karbonmonoksid alarm for å varsle deg om noen fare. Fordi propan er brennbart, det er også en god idé å ha en fungerende røykvarsler ombord.
Cylinder

Kontroller at propanflaske er montert sikkert og alltid plassert med riktig side opp, noe som reduserer sjansen for å slippe noe flytende propan. Aldri slå sylinderen opp ned.
Tilkoblinger

å forhindre potensielle lekker drivstoff, sørge for at alle kontakter er rene og tørre og passer ordentlig. Ikke bruk materialer som duct tape eller caulk i stedet for riktig montering tilkobling.
Drivstoffledningen

drivstoff linjen skal bestå av ett sammenhengende stykke heller enn flere stykker festet sammen. Det bør også være riktig lengde --- ikke altfor lenge.
Manual

Følg alle instruksjonene i brukerveiledningen nøye.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103434.html

Previous:
Next:

båter