Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik reparerer en Aluminium Boat

Aluminium er et populært materiale for bruk i liten båt konstruksjon. De aluminiumsdeler er enten klinket eller sveiset sammen for å produsere et robust og lett båt med et minimum av innramming. Aluminiumsbåter er generelt ganske holdbare, men de kan mislykkes på grunn av alder, støt og hard bruk. Av fleksing i båten når underveis vil etterhvert bli oppbrukt naglene, bryte sveiser og selv føre til stress brudd i aluminiumsplater selv. Slike pauser er reparert med lett tilgjengelige materialer og verktøy. Du trenger
Scraper
1/8-tommers aluminiumsplater
Tin klipp
Bormotor
Drill bit satt
Caulk pistol
Polyuretan marine caulk
Pop -klinke verktøyet
Aluminum pop-nagler
Vis flere instruksjoner
en

Haul båten ut av vannet. La båten tørke. Skrap av alle marine vekst, slik som rur, blåskjell eller gress som er innenfor 12 inches av området som skal repareres.
2

Klipp et stykke av aluminiumsplater med tinn klipp som vil dekke den skadede område. Dekk hele skadede området og gir mulighet for minst tre inches av overlapping mellom kanten av plasteret, og kantene av hullet i skroget. Danne patch for hånd slik at den vil ligge som rettferdig (glatt) som mulig med skader i skroget figurer, for eksempel stivne kanaler.
3

Hold plasteret på plass og bore pilothull rundt omkretsen av plasteret. Bore hull hver centimeter og størrelse piloten litt slik at den vil akseptere diameteren på nagler uten overflødig slakk eller lek. Bore gjennom patch og skroget samtidig å holde lappen plassert riktig.
4

Påfør en liberal strøk av marine caulk på innsiden av plasteret. Plasteret på plass på skroget. Sett inn en pop-nagle inn i klinke verktøyet. Sett klinke inn et pilothull og presse klinke verktøyet til klinke trekker lapp stramt og klinke halen spretter av i verktøyet. Gjenta for hver pilot hull.
5

La caulk satt opp i minst 12 timer. Skjær caulk presset ut fra rundt kantene med en barberhøvel kniv. La caulk å sette opp ytterligere 12 timer før relansere båten i vannet. Observere det skadede området innsiden av båten, og sjekk for lekkasjer før du forlater trygg havn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103523.html

Previous:
Next:

båter