Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Trekk en motor på en båt

Båtmotorer er spesialbygget for å operere i et maritimt miljø. De er konstruert for å tåle påkjenningene ved cruising og manøvrere et fartøy. Maskinrom på mindre båter, og enda noen større funn, kan være ganske trangt, og plasseringen av motorene vanligvis gjør arbeidet med motorene ganske vanskelig, om ikke umulig. Større reparasjoner, slik som til den nedre ende av motoren og motor erstatning, krever motoren å være fullstendig ekstrahert fra båten. Du trenger
mekaniker verktøy
Chain eller løfte hodelag
Shackles
Kjettingtalje eller kran /truck
Rope
Helper
Vis flere instruksjoner

en

Fjern maskinrommet luker ovenfra motoren. Båter med innebygde motorer må ha terrassebord over dem kutte ut for å få tilgang til motoren ovenfra.
2

Koble fra alle ledninger, slanger og drivkjeder /belte fra motoren. Koble fra clutch flens fra akselen flens og skyv akselen ned for å skille flensene litt.
3

Koble kjettinger eller løfte bissel til løfteørene på motoren med sjakler. Stram sjakler for hånd. Fest taljen til et sterkt punkt, for eksempel stål rigging eller noen eksterne overhead medlem. Sørg for at taljen eller kran /truck er sentrert rett over motoren for å unngå at motoren svingende når den løftes.
4

Fjern alle motorfeste bolter fra motoren seng. Beholde mellomlegget stabler på motorfester til bruk under den nye installasjonen.
5

Ta opp slakk på heis eller kran og begynne å løfte motoren ut av motoren seng. Løft sakte først slik at du kan styre noen svingende at motoren kan prøve å gjøre. Knytte et tau til å fungere som et slagord til motoren for å kontrollere den når den er løftet ut av rekkevidde. Når motoren er slått av sengen og under full kontroll, løft den opp og ut av båten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103519.html

Previous:
Next:

båter