Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik feilsøker en Mercury påhengsmotor 50 HK

Mercury Marine, basert i Illinois, ble grunnlagt i 1939. Selv om de produserer motorer for mange programmer, påhengsmotorer er selskapets primære virksomhet. Som med de fleste motorer utsatt for elementene på en daglig basis, slitasje kan forekomme, enten det er et problem med brenselelement eller en skadet pakning. Før du ringer på en marin mekaniker, er det noen grunnleggende feilsøkingstrinn du kan kjøre gjennom på egen hånd. Du trenger
Compression testtrykkmåler
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller tennpluggen for store mengder smuss og korrosjon. Hvis støpselet er en grå nyanse i farge, indikerer dette vanligvis at det er bra. Rengjør eller skift tennpluggen hvis det er nødvendig.
2

Kontroller gummi drivstoff-primeren å sjekke at det er smidig når presset. Hvis du føler motstand, kan nok drivstoff ikke nå motoren. Få en kvalifisert marine mekaniker sjekk for å se om drivstoff montering må skiftes. Sørg for at det er nok drivstoff på tanken. Inspisere alle drivstoff linjer for lekkasjer.
3

Bruk en plast skvett flaske å helle en liten mengde drivstoff-og-oljeblanding direkte inn i forgasseren inntak hvis Mercury 50 HK påhengsmotor slår seg ikke over. Dra i snoren rett etter å helle bensin og olje inn i motoren.
4

Inspiser lukking eller pakninger, mellom makt hode og bensinpumpe for eventuelle skader eller sprekker. Pakningene er omtrent 1/8 tommer tykke og de forsegle væske i motoren. Hvis de blir kompromittert, kan de tillate luft inn i systemet og skape et vakuum lekkasje. Har en mekaniker erstatte pakningene, om nødvendig.
5

Fjern plastdekselet motor dekselet for å se om det er olje rester på innsiden av dekselet. Hvis det er tegn på oljelekkasje, kan det tyde på at ringene er dårlige. Har en marin mekaniker undersøke dette nærmere for deg.
6

Bytt bensinpumpen dekselet hvis den er skadet eller sprukket. Et sprukket deksel kan også tillate luft inn i systemet og skape et vakuum når priming drivstoff pære.
7

Fjern bensinpumpen skruer og prime drivstoff pære å se etter lekkasjer. Hvis det er en liten mengde drivstoff lekker fra hullet på baksiden av pumpen, kan det hende at membranen må skiftes ut.
8

Sjekk systemet for tilstrekkelig trykk. Ta ut tennpluggen og fest komprimering testtrykkmåler. En normal lesing bør være mellom 60 psi og 90 psi. Hvis avlesningen er ikke innenfor dette området, kan det tyde på at ringene er slitt. Har en marin mekaniker undersøke dette nærmere for deg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103744.html

Previous:
Next:

båter