Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Minnkota Trolling Motor Spesifikasjoner

Minn Kota produserer mange produkter for fiskebåter, men selskapet er kanskje mest kjent for sin trolling motorer. Disse motorene lar sportsfiskere å bevege seg sakte og rolig rundt en fiskeplass. Minn Kota gjør score til ulike modeller. Et utvalg av Minn Kota dorgemotorens spesifikasjoner gir et godt inntrykk av det brede utvalget av tilgjengelige alternativer. Fortrex Fresh Water Bow-Mount

Fortrex er en av seks forskjellige bow-montert motorer Minn Kota gjør for ferskvann sportsfiskere. Den er designet med en strukturell bjelke laget av ekstrudert aluminium, som reduserer motorens vridning med 75 prosent. Den Fortrex er tilgjengelig med en skyvekraft på enten 80 eller £ 101, og kan konfigureres i skaft lengder på 45, 52 eller 62 inches. Det er en kabel-styrt enhet som leveres med en fotpedal kontroll og det er utstyrt med Minn Kota er Sjøgresspropell 2 prop.
Traxxis Freshwater akterspeil

akterspeil -mount motorer fungerer som miniatyr utenbordsmotorer og som utenbordsmotorer, er vanligvis styres med en rorkult håndtak. Den Traxxis er en svært konfigurerbar akterspeilet montert motor som er tilgjengelig med 45, 55, 70 eller 80 lbs av skyvekraft. Dens nesten uknuselig kompositt skaft leveres i enten 36 eller 42-tommers lengder. De fleste modellene har Minn Kota Digital Maximizer teknologi som kontrollerer strømforbruket for å forlenge batteriets levetid. Den er utstyrt med en Sjøgresspropell 2 propell og kan spesifiseres med en valgfri femtrinns motor.
Riptide SE Saltwater Bow-Mount

Riptide er en av flere Minn Kota motorer som er ombygget for etsende salt-vann miljøer. Den Riptide SE er en kompakt modell som tilbyr enten 55 eller 70 pund skyvekraft og styres med en vippe rorkult. Den leveres med en 52-tommers kompositt skaft og en Sjøgresspropell 2 prop. I tillegg til den digitale Maximizer teknologi, har Riptide SE en trykknapp batterimåler som viser ladenivå på batteriet.
Riptide akterspeil

Riptide akterspeilet er Minn Kota eneste akterspeilet montert saltvann trolling motor, men den er tilgjengelig med mange alternativer. Den er tilgjengelig i et bredt spekter av motorstørrelser, fra £ 45 og helt opp til 101 lbs av skyvekraft. Dens kompositt skaft kan spesifiseres i 36, 42 eller 52-tommers lengder, og kan konfigureres enten med en Sjøgresspropell 2 prop eller en Power Prop for raskere trolling. Den styres med en vippbar rorkult.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103379.html

Previous:
Next:

båter