Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hva er fordelene med en Jack Plate?

En jack plate er en motor mount som er justerbar og festes til akterspeilet på en båt . Jack plater lar deg manuelt eller hydraulisk heve høyden på motoren i henhold til vilkårene . Motoren kan heves eller senkes rett, i stedet for å bli vippet . Dette tillater bedre kjøre på grunt vann , så vel som flere andre fordeler. Hastighet

Når en jekk plate er installert på en forestilling båt , kan motoren bli hevet for å redusere mengden av motstanden i vannet . Dette vil endre vinkelen båten er på og vil øke hastigheten. Dersom du senker motor , er resultatet mer båt i vannet , bedre styring og raskere akselerasjon .
Shallow Water

Installere en jack plate på båten vil tillate deg tilgang til grunt vann at du ikke kan ha hatt noe annet. Ved å løfte motoren opp ut av veien , kan du unngå steiner og andre hindringer . Dette kan være fordelaktig for fiske i grunne områder .
Gass kjørelengde

En jack plate gjør det mulig å heve motoren ut av vannet som forholdene tillater . Med mindre av motoren i vannet forårsaker motstand, jo bedre kjørelengde får du med båten din .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103623.html

Previous:
Next:

båter