Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Fest Zincs til en glassfiber Båt

Uttrykket "zincs" er en felles referanse til offeranoder er festet til metalldeler på utsiden av en båt skrog. Fordi vannet fungerer som dirigent for elektrisitet, noe metall under vannlinjen er utsatt for korrosjon. Offeranoder, eller zincs, er laget av den svakeste (minst edel) av metaller, slik at korrosjon angriper dem før de hardere metall, og dermed ofre seg slik at viktig utstyr som outdrives overleve. Feste zincs til bestemte områder av en glassfiber båt der de trengs er en enkel prosess som bør være en del av noens vanlig vedlikeholdsplan. Du trenger
Zinc kit
Socket fastnøkkel
Stikknøkkel extender
Prop verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp den type oppofrende anoder som passer den typen vann båten ligger i den mest. De tre hovedtyper av "zincs" er laget av de minst edle metaller, slik at de er svake nok til å smuldre under virkningene av korrosjon og tiltrekke dem til elektriske impulser. De er sink, magnesium og aluminium. Magnesium er det svakeste og bør brukes i minst korroderende omgivelser, slik som ferskvann elver og innsjøer. Sink er det midterste styrke anode som benyttes i svakt korroderende farvann, slik som brakkvann hvor ferskvann og saltvann møtes. Disse områdene er elva viker knyttet til bukter og åpent hav salt vann. Aluminium er den sterkeste av de anodematerialer og brukes i saltvann havvannet.
2

Fjern gamle zincs på outdrive, hvis det er aktuelt. Bruk en pipenøkkel for å fjerne boltene på anoden på forsiden på toppen av avsatsen på den nedre enhet. Bruk en pipenøkkel med en extender for å nå ned den tynne sporet på siden av anoder som omgir de hydrauliske aksler på hver side av outdrive. Ta ut kontakten på toppen av den bakre outdrive og slippe extender i sjakten for å fjerne mutteren på innsiden. Frafalt rund plate anode under kanten av outdrive over propellen.
3

Erstatt alle offeranoder på outdrive. Bruk nye bolter, muttere og låsing skiver som kommer med anodene. Kast gamle muttere og bolter. Hvis outdrive er nytt og det er ingen eksisterende anoder, installere nye varer i de ovennevnte områder ved hjelp av forborede festehullene som en guide.
4

Bruk en rekvisitt verktøy for å fjerne den store propellen mutteren fra sentrum av propellen. Bruk den spisse enden av prop verktøy for å løfte låsetappene på tab ring rundt propellakselen og fjerne fliken og låsemutter. Trekk propellen ut av skaftet og bruke en pipenøkkel til å fjerne mutrene på prop anode rundt propellakselen. Løft av skaftet og erstatte eller installere hvis ingen tidligere anode eksisterer med en ny anode og erstatte propellen ved å reversere fjerningen.
5

Bruk en pipenøkkel til å fjerne skroget vedlagte anoder på glassfiberbåter med innenbords motorer der bare propellen stikker ut fra skroget, eller seilbåter med metall gjennom skrog apparater. Skift ut med nye anoder og bolter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103834.html

Previous:
Next:

båter