Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Winterize en Mercruiser

En Mercruiser må winterized riktig for å unngå kostbare skader fra frysepunktet. En Mercruiser trekker vann fra sjøen for å kjøle motoren og vannet holder seg inne når motoren er slått av. Vannet må fjernes fra motoren før lagring. Sviktende å fjerne vannet vil føre til motorblokken å knekke. For å unngå kostbare reparasjoner, vinterisolere Mercruiser før lagring. Du kan kjøpe forsyninger fra enhver båt butikk. Du trenger
Engine flush verktøy
hageslange
Fastnøkkel satt
Dugg olje
propellnøkkel
Grease
Vis flere instruksjoner

en

Åpne lokket på bensintanken og hell riktig mengde drivstoff stabilisator inn i tanken. Se etiketten på flasken for beløpet.
2

Åpne motorrommet. Finn gnistfanger på toppen av forgasseren. Fjern mutteren som fester gnistfanger ved hjelp av en fastnøkkel. Fjern gnistfanger fra forgasseren.
3

Finn drivstoff avstengingsvrider på drivstoffslangen.
4

Koble motor flush verktøy til en hageslange og plasser flush kit på ut-stasjonen. Flush kit bør plasseres over ventilene på foten av ut-stasjonen. Aktivere vannet og la vannet strømme til ut-stasjonen.
5

Slå viften slå på ved å trykke på bryteren på dashbordet. Tillat den blåser for å drives i tre minutter. Start motoren og la motoren gå i fem minutter.
6

Slå drivstofftilførselen bryteren til "Off" posisjon. Raskt spray fogging olje direkte inn i forgasseren til motoren kveles. Erstatte gnistfanger på forgasseren.
7

Slå av vannslange og fjern flush kit fra ut-stasjonen.
8

Finn dreneringspluggene på motorblokken. Se i eierne manual for bunnpluggen plassering. Fjern dreneringspluggene ved hjelp av en fastnøkkel. La vannet renne ut av motoren. Installere tappepluggene.
9

Senk out-stasjonen så langt som mulig. Fjern propellen ved hjelp av en propellnøkkel. Smør rillene med fett. Plasser propellen tilbake på ut-stasjonen og trekk til mutteren.
10

Fjern minuspolen fra batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103735.html

Previous:
Next:

båter