Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Gelcoat Blister Repair

Gelcoat var en standard toppstrøk for båter under 70-tallet, og ble ansett som effektive i å beskytte båten. Det har blitt oppdaget at gelcoat er utsatt for osmose av væsker som caise sure blemmer til formen, noe som vil skade båten jo lenger den blir stående uncared for. Du kan utføre en gelcoat blemme reparasjonen selv, så lenge du har de riktige verktøyene. Du trenger tid og tålmodighet, fordi det er en langvarig prosess som krever ditt engasjement. Du trenger
Acid-baserte renere
Cloth
Grinder
36-grit slipeskive
skure
rengjøringsmiddel
Heat fans
Rag
Aceton
Epoxy kåpe
80-sandpapir
180-sandpapir
Epoxy barriere belegg
Mineral ånder
Vis flere instruksjoner
en

Clean overflaten av båten med en syre-rensemiddel for å fjerne sot, andeskjell og andre smuss. Bruk en klut til å få overflaten så ren som mulig.
2

Slip bort gelcoaten på toppen av hver av vabler. Bruk en jeksel utstyrt med en 36-grit disk til å jobbe blemme før gelcoaten er fjernet.
3

Skrubb grunnflate med en scrubber og vaskemiddel for å få det rent. Spyl området med rent, friskt vann for å fjerne forurensninger. La båten tørke helt. Dette kan ta nær en måned, men du kan sette fart i prosessen ved å holde varme fans nærheten av båten for å sirkulere luften.
4

Gni tomter med en fille og aceton før du påfører epoxy. Tørk en liten mengde epoksy fairing over hver av de skadede områder til nivå dem av. Fyll hver av bakkenært ut blemmer med sparkel slik at de er minst på nivå med båt. La faring tørr i henhold til instruksjonene på pakken.
5

Sand bakken området ned så det er glatt og jevn med resten av båten. Begynn med 80-sandpapir og flytte opp til 180-grit å få det skadede området klart for tetting.
6

Påfør en epoxy barriere belegg til de skadede områdene. Overlappe barriere slik at den strekker seg ut mot områdene rundt blemmer for en varig finish. La barrierebelegget kur til sin første herding scenen, som angitt på pakken, og påfør et lag. La epoxy barriere for å kurere helt og gni mineral brennevin over hele reparerte området.
7

Prime og male det reparerte området for å matche forrige finish eller til en ny farge hvis du male hele fartøyet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103637.html

Previous:
Next:

båter