Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan endre en vannpumpe på en påhengsmotor

The vannpumpe på din påhengsmotor trakter motoren vann for å kjøle det ned mens den er på. Noen ganger vil sand og annet rusk komme inn i pumpen, spesielt når du våger deg inn i grunne farvann, forårsaker skade på sin plast ramme. Når dette skjer må du bytte ut pumpen. Prosessen er komplisert, men ved å erstatte din pumpe raskt du kan forhindre at motoren blir overopphetet. Instruksjoner
en

Sørg for at din motor er av, deretter fjerne boltene under anti-kavitasjon plate ved hjelp av en skiftenøkkel.
2

Fjern bolten som holder trim fliken til undersiden av anti-cavitiation plate, like over propellen, med en skrunøkkel. Deretter ta av trim kategorien. Løsne bolten under trim kategorien, noe som vil frigjøre den nedre enhet fra resten av motoren, så vær forberedt på å motta den. Tapp toppen av anti-cavitiation plate for å frigjøre enheten om den ikke glir ut av seg selv. Husk plasseringen og plassering av hver komponent du fjerne. Gli av motoren og skift sjakter.
3

Ta av plastdekselet over vannpumpen ved å fjerne boltene som fester den på plass. Deretter ta av pumpeimpelleren fra motorakselen, og stålplaten og pakningen pumpehjulet hvilte på. Disse bør alle bare gli av akselen. Ta av stål kuttet som inneholder pumpehjulet, så vel som o-ringen rundt plastdeksel. Ta ut nøkkelen måte å koble akselen til løpehjulet.
4

Monter den nedre enhet med den nye vannpumpen kit, som inkluderer en ny vannpumpe, o-ring, stål cup og viktig måte, ved reversere fremgangsmåten som tidligere skissert. Husk at impelleren må installeres ved å rette den lille hakket på løpehjulet med stålplater. Prøv å sette såpe på motorakselen for å gjøre installasjonen av den nye impelleren enklere. Smør boltene med marine fett før den trekkes dem. Motorakselen bør også smøres.
5

Sett den nedre enheten når du er ferdig reassembling alle komponentene, ved å skyve det tilbake på motor. Installere trim tab og bolter, som du også fett.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103333.html

Previous:
Next:

båter