Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik konverterer en båthenger til en PWC Trailer

Personlig farkost (PWC) vanligvis kommer fra forhandleren med en spesielt satt opp traileren for å passe på maskinen. PWC trailere pleier å være små og lette enheter laget av aluminium rør med teppe-dekket tre løpere å støtte skroget, lik en trailer bygget for en full størrelse båt. Regelmessige båthengere kan justeres for å frakte en PWC med noen husholdning verktøy og ingen spesielle deler. Du trenger
Målebånd
Grease blyant
Wrench satt
Vis flere instruksjoner
en

Mål bunnen bredden på PWC skroget på maskinen , eller hvor bunnen møter siden av skroget, med et målebånd. Måle dybden av skroget fra bunnen av V opp til nivået for den nen med et målebånd.
2

Sentrer breddemål på hver tverrbjelke. Marker hengerramma hull som linje opp nærmest skroget måling.
3

Fjern runner støttebrakett nøtter med en skiftenøkkel. Trekk runner boltene ut av locator hull og løft løper ut av tilhengeren.
4

Place løperne på tilhengeren på merkene for bunnbredden. Sett inn runner boltene og mutterne for hånd.
5

Mål fra toppen av løperen til nivået på midten roller. Heve eller senke løper inntil tilstrekkelig høyde er oppnådd for å la PWC til å kontakte både roller og løperne. Stram runner braketten nøtter sikkert med en skiftenøkkel.
6

Plasser PWC på tilhengeren og observere hvordan skroget passer på løperne og valser. Fjern PWC og foreta justeringer i små trinn til syklisten posisjoner inntil PWC støttes fullt ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103592.html

Previous:
Next:

båter