Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

River Båtturer i Natchez, Mississippi

Natchez, Mississippi, er den eldste bosetningen i Mississippi. Natchez er en by full av historie, med utsmykkede antebellum herskapshus og dens historiske sentrum, 14 av de vakkert anlagte antebellum herskapshus er åpne for publikum å gå gjennom og besøke. Et besøk til historiske sentrum Natchez krever ingen transport som du kan gå overalt. Downtown huser mange restauranter, gammeldags stil butikker, og Riverwalk langs Mississippi-elven, og du kan ta en elvebåt tur på Mighty Mississippi. Natchez Dinner Jazz Cruise

Hodet til den historiske byen Natchez, Mississippi, og ombord i Natchez Steamboat for en middag cruise og Mississippi River tour. Denne to-timers middag cruise padleårer langs bredden av Mississippi og inkluderer en buffet middag og levende jazzmusikk. Sitte utenfor langs dekk for å nyte den vakre utsikten over Natchez og bredden av Mississippi-elven. Nyt fantastisk utsikt over byen Natchez under middagen cruise. Pris og tilgjengelighet varierer.

Natchez Dinner Jazz Cruise400 N. Peters St., Suite 203New Orleans, LA 70130800-233-2628Steamboatnatchez.com
Mississippi Queen

Board Mississippi Queen for en Mississippi Riverboat tur som varer alt fra tre til 12 dager. Se severdighetene i Mississippi langs kysten av New Orleans, Natchez, og Gulfport. Mississippi Queen har et svømmebasseng, dekk og treningsrom for gjester, samt en salong, teater, og flere barer for din Mississippi elvebåt tur nytelse. Mississippi Queen har 1000 passasjerer og cruise lengder varierer. Velg å ta fatt i én by og gå i land i noen av de andre. Kontakt rederiet for mer informasjon om porter, priser og tilgjengelighet.

Mississippi QueenP.O. Box 60046New Orleans, LA 70160504-522-25511cruise.com
Natchez Harbor Cruise

Steamboat Natchez tar deg med på en dagtid cruise fra franske kvartal opp Mississippi for en elvebåt tur til bredden av elven og deres tilhørende byer, som for eksempel Natchez. Turen byr på levende fortelling om de ulike havnene langs cruise og også en valgfri kreolske lunsj. Dampbadet er museum kvalitet og er åpen for besøkende å turnere under cruise på den mektige Mississippi. Pris og tilgjengelighet varierer.

Natchez Harbor Cruise400 N. Peters St., Suite 203New Orleans, LA 70130800-233-2628Steamboatnatchez.com

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103591.html

Previous:
Next:

båter