Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Den beste Symaskin for Sail Making

Hvis du skal lage dine egne seil, er det første du vil trenge en god symaskin. Hva slags materiale du skal jobbe med og bruken avgjør hva slags symaskin du trenger. Få deg en god symaskin som gjør en god, sikksakk trippel-sting i multi-lagdelt polyester og være trygg på at seilene vil holde mot elementene. Singer

Alle er kjent med Singer merkenavn, det er nesten synonymt med symaskiner. Faktisk er dette en av de beste grunnene til å bruke en. Ikke bare er du sikret industristandarden kvalitet, men også bør maskinen behovet oppussing, og deretter skaffe deler eller en reparasjon ekspert vil ikke være en problemfri. Maskinen til å se etter er en kommersiell-grade HD-110 Heavy Duty. Selvfølgelig er Singer ikke den eneste veien å gå. Det er mange gode, merkenavn maskiner der ute, for eksempel, Pfaff sin 300-serien, Elnas Supermatic og Viking Modell 21.
Sails

Den største grunnen en vanlig , vil innenlandske symaskin ikke fungerer godt er det materialet som du jobber. Polyetylentereftalat seilduk, kjent under merkenavnet dacron, er lys nok til at en vanlig maskin kan sy gjennom det uten å skli, men ikke når flere lag blir satt gjennom. Generelt er laget av seilduk minst fire lag av stoff, noen ganger ti. For å håndtere dette mye materiale, er det best å bruke en kommersiell-grade maskin. En annen grunn til å bruke en kommersiell-grade maskin er den type maske du skal stole på, nemlig sikksakk trippel-sting. Det er ikke en komplisert sting. Men med den belastningen vinden gjelder seilduk, er det best å ha de securest masker mulig. Videre kommersiell karakter maskiner er av mye bedre kvalitet enn plast junk nå funnet i varehus eller på eBay.
Hvor å få en

Det er mulig å sy seil for hånd, selvsagt. Den fønikerne og vikingene ikke trenger symaskiner å komme seg til den nye verden. På den annen side, deres seilere, omtrent som i dag, avhengig av seil beslutningstakere, eksperter av håndverket. Dine sysler er nok litt mer ydmyk. Få en maskin og få den rette for jobben. Gjøre noen poking rundt. Undersøke. Den beste tingen å gjøre, egentlig, er å finne en lokal butikk som gjør mye av handelen i symaskiner. Sjansen er at deres ansatte vil være kunnskapsrik, og at de vil ha et bredt utvalg av brukte maskiner å velge mellom innen en overkommelig prisklasse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103447.html

Previous:
Next:

båter