Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik fjerner en Johnson påhengsmotor Nedre Unit

Hvis du har en gammel Johnson påhengsmotor vil du til slutt må skifte vannpumpe eller til og med hele nedre stasjon forsamlingen. En påhengsmotor består av tre primære komponenter: en powerhead som huser motoren, en mellomliggende aksel som skiller motorblokken fra den nedre enhet, og den nedre enhet, den delen av motoren som er neddykket i vannet sammen med propellen. Vanligvis fire bolter holder undervannshuset til mellommann akselen. Du trenger
Motor stå
Wrench, 10-13mm avhengig av modell
Soft klubbe
Vis flere instruksjoner
en

Åpne påhengsmotor powerhead dekke og finne ut tennpluggene på baksiden av motoren. Koble fra ledningene fra pluggene ved å trekke dem rett av for å hindre utilsiktet start av motoren.
2

Plasser påhengsmotoren på en motor skiller seg ut av vannet for å gi tilgang og en stabil plattform som å arbeide. Finn de fire boltene som holder på nedre enhet, som ligger i nærheten av stedet der mellommann akselen og lavere enhetskostnad møtes. Det er ikke nødvendig å ta av propellen, som hele forsamlingen vil bli fjernet.
3

Fjern de fire festeboltene fra det nedre huset ved å skru dem mot klokken med en skiftenøkkel.

4

forsiktig på den nedre enheten nedover med en myk klubbe til den løsner fra powerhead. Når det skiller, må du kanskje å tilte påhengsmotoren oppover for å fjerne den nedre enheten og gir mulighet for skaftet for å komme ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103335.html

Previous:
Next:

båter