Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Seadoo Sportster Spesifikasjoner

Som en 15-fots lang båt, kommer Seadoo Sportster utstyrt med alle nødvendige krav til tauing vann leker, og selv har lagringskapasitet til å bringe dem sammen. Med et wakeboard tårn, en uttrekkbar ski pylon, en svømmetur dekk og en badestige, kan Sportster imøtekomme alle dine vannsport behov. Ifølge Boat Test, Sportster "er bare moro å kjøre." Motor spesifikasjoner og alternativer

The Seadoo Sportster leveres som standard med en fire-takts Rotax 4-TECTM motor med 155 hestekrefter. Du kan velge en høyere ytelse motor som sett med fire-takts Supercharged Rotax 4-TECTM motor, som pumper ut 215 hestekrefter. Den kompressormatet modellen treffer en toppfart på 52,6 miles per time, mens standard motor topper ut på 47 miles per time. Den kompressormatede modellen ble bygget med økt akselerasjon i tankene og treffer 30 miles i timen på bare 2,2 sekunder, ifølge Boat Test.
Ytelse og håndtering

Sportster har et dypt V-skrog, som ifølge Boat Test », [graver] inn i trange svinger med full kontroll." Med en lav sitter cockpit og fritt manøvrerbare design, testerne på Båtliv Mag "føltes som om [de] hadde rett på vannet." Vurderinger fra både Boat Test og Båtliv Mag tyder på at Sportster håndterer godt i både krappe svinger og går i rette linjer, noe som gir en komfortabel og trygg tur.

Design, Funksjoner og spesifikasjoner

På 15 fot og 4 inches lang og har en bredde på 7,1 meter og et utkast på 12 inches, veier Sportster i på £ 1454. tørke. Begge modellene komfortabelt sete fire passasjerer, har grunnmodellen en 23 gallon drivstoff kapasitet mens kompressormatet modellen har 21 liter. Ifølge Boat Test, med sin lyse gule seter og uvanlige utseende, Sportster "ser ut som en temapark tur eller noe av en film satt." Noen av de viktigste funksjonene du finner inkludere en innebygd kjøler, "iøynefallende grafikk", en ski pylon og et digitalt kodet sikkerhetssystem.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103830.html

Previous:
Next:

båter