Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik feilsøker en Yanmar Diesel Injection Pump

The Yanmar injektor pumpe leverer nøyaktig oppmålt og tidsbestemte serieopptak med drivstoff til drivstoff sprøytebrukere via injektoren linjer. Drivstoff leveres til injektoren pumpen ved et lavt trykk matepumpe (sugepumpe). Injektoren pumpe trekker drivstoff fra fôret forsyning og distribuerer høyt trykk drivstoff til injektorer og utslippet krets. Luftlekkasjer og drivstoff restriksjoner redusere mengden drivstoff som heisen pumpen leverer til injektoren pumpen. Slitte komponenter inne i injektoren pumpe redusere pumpens utgang og føre til dårlige eller ikke-driftsforhold. Dårlig justeringer av guvernøren og dårlig drivstoff timing kan etterligne injektor pumpe problemer og bør elimineres som muligheter før du går løs injektoren pumpen. Du trenger
Metric skiftenøkkel sett
Skrutrekkersett
service manual for din Yanmar dieselmotor
Vis flere instruksjoner
en

Sjekk drivstoff nivå i tanken. Sikre at drivstoffet er tilstrekkelig til å dekke drivstoff pickup og forhindre luft blir trukket inn i systemet i bensintanken. Fyller drivstoff på tanken om nødvendig.
2

Kontroller drivstoffilter. Fjern filteret bolt fra fjellet med en skiftenøkkel og sørge for at filteret er rent og fri for rusk. Skift ut filteret hvis det er tett. Monter filteret til montere og skru filteret bolt med en skiftenøkkel. Pass på at innløp og utløp brennstoffslanger er tett festet til drivstoff brystvorter og at drivstoff filteret ventilen er trukket godt ned for å forhindre at luft kommer inn i systemet.
3

Ta heisen pumpe utløpsrøret fra injektor pumpe med en skiftenøkkel. Trykk den manuelle løft pumpespak og observere drivstoff rømmer fra røret. Drivstoffet stream skal være sterk uten luftbobler stede. Luftbobler indikere en luftlekkasje nedstrøms heisen pumpe og en svak strøm indikerer en slitt lift pumpe. Reinstallere løftepumpen utløpsrøret til injektoren pumpe, stram passende med en skiftenøkkel.
4

Kontroller drivstoff kontroll rack og turtallsregulatorinnstillingen. Referere til tjenesten manual for år og modell-spesifikk regulering informasjon.
5

Fjern injektor rør fra dysene med en skiftenøkkel. Kort trekk motoren ved hjelp av startmotoren. Observer drivstoff utslipp fra injektoren linjer. Utladningen skal være sterk og fri for luftbobler. Drivstoff serieopptak kommer fra rørene bør være omtrent lik. En signifikant lavere effekt på en eller flere av rørene er typisk et problem inne i injektoren pumpen. Koble injektor rør, stram beslag med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103531.html

Previous:
Next:

båter