Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer høyttalere i en Center Console av en båt

innfelt montering høyttalere i en båt konsollen vil gi en trygg og relativt tørt sted for stereoanlegget, og installasjonen er glatt en enkel. Hvis stereoanlegget hovedenheten er installert på konsollen din, vil det ikke være behov for å kjøre ledninger langs båten for å nå de speaker steder, og alle løse ledninger kan lagres inne i konsollen, hvor de vil være trygge mot direkte vannsprut. På kort tid vil du være på vei til å nyte din favorittmusikk på din neste fisketur eller seiling eventyr. Du trenger
høyttalere med festebraketter
Isolert speaker wire
Saber så
Drill
Vann-bevis elektrisk tape
Vis flere instruksjoner
1

Trace omrisset av høyttaleren festes oppå festepunktene på båtens midtkonsollen. Mange høyttalere kommer med en montering mal som vil gjøre det enkelt å spore den riktige størrelsen montering hullet.
2

Bruk en sabel så å klippe ut de spores skisserer, skaper montering porter for høyttalerne.

3

Installer høyttalerne inn i montering porter. Hold hoveddelen av høyttaleren og monteringsbrakett bak cut out, plassere høyttaleren grill i fronten av kuttet ut, juster skruehullene, og sikre hele forsamlingen på plass med skruer.
4

Koble høyttaler ledning fra baksiden av stereoanlegget hode enhet til høyttalerne. Pass på at de positive og negative ledninger blir drevet til riktige terminaler. Sjekk at isolasjonen er intakt langs lengden på ledningen, og eventuelle strippet endene skal tettes med vanntett elektrisk tape.
5

Strøm på båten og stereo og test for lydutgang. Hvis lyd kutt i og ut eller ikke er tilstede i det hele tatt, sjekk at alle kontakter er sikret og kablet til de rette terminalene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103451.html

Previous:
Next:

båter