Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Drain en drivstofftank på en Bass Tracker Boat

Du kan finne behovet for å tømme en bass tracker drivstofftank på grunn av vann i tanken eller rusk , som ikke vil tillate motoren å kjøre effektivt. Fjerning av alle de gamle brensel og erstatte den med frisk bensin tillater ren , brukbare drivstoffet når motoren. Winterizing en båt innbefatter drenering av brensel ut for å lagre båten med en tørr tank , slik at brenselet ikke blir stillestående i løpet av flere måneder. Du trenger
Gass kan eller liker container
Automatic marine hevert
lommelykt ( valgfritt )
Vis flere instruksjoner
en

Plasser en beholder stort nok til å inneholde all drivstoff ved siden av båten . Plasser slangen enden av en automatisk marine sug i beholderen.
2

Vri tanklokket mot klokken for å løsne den og dra den rett av. Plasser messing ventil slutten av hevert i bensintanken . Rist røret over ventilen kraftig opp og ned i drivstoffet samtidig holde ventilen under drivstoff nivå . Stopp risting ventilen når drivstoff strømmer gjennom røret og inn i beholderen .
3

holde ventilen i brenselet , og skyver den ned til bunnen av tanken. Len tanken til den ene siden om mulig og plassere vannlåsen i den laveste delen av tanken for å fjerne alt drivstoff . Flyten stopper når all gassen suges ut av tanken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103331.html

Previous:
Next:

båter