Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Naval Vilkår for skipsbevegelser

Ships har kjempet det ut på havet i årtusener. Organiseringen av spesialskip som brukes til å beskytte en nasjons farvann er en marine. Kong Alfred var opphavsmannen til den britiske marinen. Han sendte ut krig utstyrte langskip til å engasjere seg med danske skip utenfor sørøstkysten av England i det niende århundre. I USA ble det marine ikke etablert før 1775 da Kongressen stemte for å utstyre to seilskuter med våpen og bruke dem til å avskjære britiske ammunisjon-bærer skip på vei til Amerika. Mange av de sjømilitære begrepene som brukes for skipets bevegelser gjenspeiler tjenestens rik og fargerik historie. Corpen

corpen er en manøver som involverer en hel dannelsen av skip. Den enkleste versjonen innebærer vanligvis innen en kolonne snu på rad, med hver gjør turn når de når samme punkt som skipet foran.
Bakk

Slå en seile slik at vinden treffer den fremre flate av det og bremser fartøyet er referert til som underlag. Et seil som er snudd er «bakk». Hvis et seilskip uhell ryggen sine seil mens overvinne det vil miste sitt momentum. Det er da sies å være "i jern."
Advance and Transfer

Begge begrepene refererer til et skip tur. "Advance" er avstanden dekket i tiden mellom roret legges over, og den tid det tar for skipet for å oppnå en jevn ny kurs. Den horisontale forskyvning av skipet i denne perioden er referert til som "overføring".
Making Way

Et skip "gjøre veien" når den beveger seg i henhold til sin egen makt - enten denne kraften kommer fra en motor, seil eller årer. Gjøre veien må ikke forveksles med å være "under veien." Et skip som er i gang er i bevegelse, men blir ikke drevet av sine egne midler.
True Colors

Reglene for sivilisert krigføring kreves skip inn kampen for å heise sitt nasjonal ensigns før avfyring. Tidlig krigsskip vanligvis utføres flagg fra en rekke nasjoner som å lokke sine fiender nærmere - ofte bare heising deres sanne banner i siste øyeblikk

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103783.html

Previous:
Next:

båter