Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Gjør det selv Båt Prosjekter

Gleden av båt eierskap er ikke begrenset til cruising på sjøen, fiske og skiturer. Mekke på de mange prosjektene som oppstår er en del av stolthet og lykke forbundet med båtliv. Det synes alltid å være prosjekter som trenger din oppmerksomhet. Skryterettigheter gå til eieren som kan hevde: "Jeg gjorde det selv." Winterizing Stern Drive eller innenbordsmotor

Noen båteiere viker unna winterizing sin egen båt motor. Dette er forståelig som unnlatelse av å gjøre dette riktig kan resultere i store skader på motoren. Imidlertid kan en grunnleggende forståelse av prosessen, og følge riktig prosedyre resultere i en godt utført jobb og en ekte følelse av prestasjon. Du kan også spare penger i løpet av årene. . Marine motor mekanikere ofte betalt hundrevis av dollar for å utføre denne tjenesten

Generelt er det to fokusområder når winterizing en båt motor: kjølesystemet og sylinder smøring. En ekstra bekymring for hekkaggregat båter er lavere enhetskostnader smøring.
Vinterklargjøring av kjølesystemet

I et åpent kjølesystem, er rå vann pumpet opp i til motorens kjølesystem jakke fra innsjø eller elv der du båt. Det sirkulerer gjennom kjølesystemet og blir skutt ut tilbake inn i vannet via eksos-systemet. Når du trekker båten ut av vannet for vinteren lay-up, er det kjølekappe full av dette råvannet. Dette vannet må tømmes.
P Det er to skoler med tanke på den beste bruken av frostvæske brukes om vinteren en båt motor. Noen sier å fylle kjølesystemet med frostvæske og la den for vinteren. Andre sier til midlertidig sirkulere frostvæske gjennom kjølesystemet, deretter tappe det før vinterlagring. Begge metodene fungerer tilstrekkelig til formål å forebygge skader fra iskaldt vann i motoren.

Konseptet er ganske enkelt. Fest en vinterklargjøring kit til vanninntaket. Renne råvannet fra motoren og kjølekappe, fyll på med frostvæske, og deretter starte motoren. Dette ikke bare sirkulerer frostbeskyttelsesmiddel gjennom motoren, men trekker den opp fra vanninntaket. Kjøp en winterizing kit på en marin deler butikken.
Vinterklargjøring sylindrene

Dugg motoren er et viktig skritt i winterizing en båtmotor. Et tykt lag av olje påføres på inntaksmanifold, ventiler og sylindere før opplag. Dette belegget hindrer rust og korrosjon fra å angripe de interne motordeler.

Mens motoren kjører, hell eller spray fogging olje inn i forgasseren til motoren kveles. På dette punktet, må du fjerne tennpluggene og sprøyt fogging olje direkte inn i sylindrene. Hånd-sveiv motoren til å spre oljen gjennom hele sylinderen, så bytt tennplugger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103426.html

Previous:
Next:

båter