Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer Bomar luker

Bomar luker er en alt-i-ett-enhet som sel og trimmer de tilgang åpninger av båten. Installere en Bomar luke krever riktig med riktig pakning og installasjonsmateriell for å koble trim flens til glassfiber området rundt åpningen. Feilaktig installering lar vannet passere gjennom luken og skriv din båt. Dette kan ødelegge interiøret i båten din hvis åpningen sitter over en hytte eller elektrisk panel. Du trenger
Sparkel
Pencil
1/8-tommers borekronen
Drill
Rag
lukket celle skum pakning
Kniv
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern lim og gamle pakningen fra området rundt lukeåpningen med en sparkel.
2

senter en Bomar luke over rengjøres åpningen. Åpne luken lokket. Kjør spissen av en blyant rundt hvert monteringshull stemplet i trim flens av luka. Fjern luken fra åpningen.
3

Bor et 1/8-tommers hull på hver blyant mark med en 1/8-tommers boret og en drill. Tørk av glassfiber spon fra de boret hull med en fille.
4

Sett Bomar luke ned på et fast underlag med undersiden av trim flensen vendt opp. Trekk backing papir fra baksiden av lukket celle skum.
5

Trykk på lukket celle skum pakning på bunnen av trim flensen. Løpe pakningen rundt hele flensen. Overlapper endene av pakningen 3/4-inch. Kutt pakningen til lengde med et verktøy kniv.
6

Skyv de to rustfrie skruer leveres med Bomar luke gjennom de to hullene på trim flensen. Juster skruene med to av de 1/8-tommers hull du boret rundt lukeåpningen. Stram skruene med en stjerneskrutrekker.
7

Installer en rustfritt stål skrue i hvert hull av trim flens for å fullføre installasjonen av Bomar luke.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103752.html

Previous:
Next:

båter