Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Winterize en Alpha One Outdrive

Mercury Alpha One outdrives er ganske komplekse stykker av maskiner. Skritt må tas hvis du bor i et område som fryser eller hvis du lagrer båten for vinteren. Vann igjen i ulike områder av outdrive kan fryse og skade den, fører til tusenvis av dollar i reparasjoner. Fullfører noen ganske enkle prosedyrer kan hindre denne skaden og beskytte investeringen din. Winterizing båter og andre utendørs sports utstyr er en viktig ferdighet. Du trenger
Båt trailer eller heise
Fuel stabilisator (for eksempel Protex)
hageslange
påhengsmotor øreklokker
mekaniker verktøy
2-takts olje
Motorolje
oljefilter
Dugg olje
Stiff wire eller dental pick
Frostvæske
Outdrive olje
Socket og breaker bar
Plastic
Vis mer Instruksjoner

en

Haul båten ut av vannet med en trailer eller en talje. Fjern båtens bunnpluggen for hånd og tømme alt vannet fra den.
2

Legg drivstoff stabilisator /winterizer til drivstofftanken. Fyll tanken trekvart full og tilsett oljen hvis du bruker premiks.
3

Koble en hageslange til et sett med øreklokker. Installer øreklokker over vanninntaket portene på outdrive og slå vannet på. Start motoren og ta det opp til driftstemperatur.
4

Stopp motoren. Slå av vannet. Utfør et olje og oljefilter endring på dette tidspunktet. Slå vannet tilbake på og start motoren.
5

Fjern flammesperre fra inntaket. Kjør motoren på 900 RPM og sakte helle fogging olje eller ny motorolje inn i inntaket til motoren dør. Slå av motoren. Installere flammesperre og slå av vannet.
6

Drain varmeveksleren hvis det er et lukket kjølesystem. Fjern de to tappepluggene fra varmeveksleren og tøm den helt opp. Erstatte tappepluggene. Renne eksosmanifolden og eksos albue.
7

Tøm motorblokk hvis du har en åpen (råvann) kjølesystem. Fjern alle dreneringsplugger, ett om gangen. Bruk en stiv stykke wire eller en dental pick å rense avløpet hvis det er tett med sand eller rust flak. Renne eksosmanifolden og eksos albue.
8

Fjern alle kjøling slanger på motoren slutt. Hell frostvæske gjennom hver slange til alt vannet er presset ut av systemet. Koble kjøling slanger til motoren.
9

Drain og erstatte outdrive olje. Fjern propellmutteren med en stikkontakt og breaker bar. Skyv propellen og sikringsskiven ut av skaftet. Senk outdrive til stillingen helt ned og dekke den med plast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103461.html

Previous:
Next:

båter