Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik konverterer Innenbords Båt til hydraulisk styring

hydraulikk systemer tilbyr mange fordeler fremfor andre styresystemer. Roret (ratt og hydraulisk pumpe) har en glattere følelse til sin drift. Det hydrauliske systemet har gode tilbakemeldinger ved roret, slik at rormannen å føle kreftene på roret uten roret være i stand til å overmanne hjulet. Hydraulisk hjelmer har sjekke ventiler i dem som vil hindre hjulet fra å dreie seg selv på grunn av hydraulisk tilbakemeldinger, noe som gjør det lettere å opprettholde et kurs uten å stadig holde press på rattet. Du trenger:
mekaniker verktøy
Bormotor
borekroner
Hydraulisk roret enhet
kobberrør
Tubing koneverktøy
Tubing cutter
Flare-nøtter
Flare-mutter fastnøkkel
Hydraulisk opererte
Vis flere instruksjoner
en

Fjern alle de gamle styrekomponentene. Unbolt roret og fjern eventuelle kontrollkabler eller push-pull kabel i en Teleflex roret. Unbolt og fjerne alle kabel-blokker, trinser og kinn kvartaler fra styresystemet. Fjern eventuelle kontakter fra styrearmen eller styring kvadrant.
2

Bor hull i roret montasjeflaten å matche monteringshullene på det nye roret. Bor et stort hull i midten av roret byggeform for å tillate klaring for de hydrauliske linjer. Plasser roret i posisjon og skru det godt ned.
3

Monter styringen ram i styringsgruppen kupé. Bore et hull i enden av styrearmen eller midt-ytre kant av styre-kvadrant. Monter stempelet slutten av ram til roret. Finn midten av reiser på rattet ram ved å dra den helt ut, så halvveis tilbake igjen Senter roret deretter bore en montering hull der ram sylinder enden skjærer skott eller en innramming medlem. Bolt sylinderen slutten av ram fast.
4

Stretch ut to lengder av kobberrør. Slange slangen gjennom ønsket rute mellom roret og ram. Kutt slangen til lengden med slangen cutter. Installer en fakkel mutter på hver ende av slangen. Flare hver ende av slangen med koneverktøy.
5

Træ bluss mutterne på brystvortene på roret. Stram bluss nøtter fast. Fyll roret med hydraulisk væske og roter roret til væsken kommer ut av rørene på enden for å slippe ut luft fra systemet. Identifiser kobberrør ved roret og koble rørene til sine riktig side av ram. Drei rattet både full rett og full venstre for å sjekke reise på styrearmen. Gjør eventuelle justeringer ved å flytte ram sylinderfestene bolt inntil full reise er oppnådd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103464.html

Previous:
Next:

båter