Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Dock Med en enkelt Påhengsmotor

Påhengsmotorer henger utenfor skroget på en båt og ta til høyre og venstre for å gi styring. De enkleste påhengsmotor er kontrollert av en skipet sitter bakerst i båten, presser motoren fra venstre til høyre med en metallarm; gassen for motoren er vanligvis montert riktig på den arm. Større båter har generelt et ratt foran. I begge tilfeller er glatt docking et enkelt triks å lære. Instruksjoner
en

Begynn nærmer dokken på en vinkel med motor på tomgang i forovergir.
2

sette motoren i nøytral og slå den bort fra kaien. Kontrollene vil enten være på dashbordet eller påhengsmotoren styringsgruppe arm. Mens du gjør dette, vil båten begynne å stille opp med dock og tregere.
3

Slå påhengsmotor slik at propellen står så langt mot dock som motor mount tillater, mens du holder den i nøytral. Nesen av båten vil dreie mot kaien og båten vil avta ytterligere.
4

Sette motoren i revers og gi det litt gass. Dette vil bremse båten ned dramatisk og begynne å bringe bakenden rundt for å stille opp med kaien. Bevegelse av båten kan virke uberegnelig til passasjerene, be dem om ikke å prøve å ta tak i kaia når du nærmer
5

Shift tilbake i fri med motoren fremdeles pekte mot kaien.. Vent til båten har nesten sluttet å gjøre dette. Båten bør komme til en stopp sitter parallelt og tett inntil kaien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103340.html

Previous:
Next:

båter