Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik fjerner en lavere enhet

Det er flere grunner en båteier, eller mekaniker, må fjerne den nedre enhet. Reparere eller erstatte ferskvann impeller, eller inspeksjon og smøring av tannhjul er bare et par vanlige grunner til å ha for å ta den nedre enheten. Den nedre enhet er betegnelsen på den nedre halvdelen av drivenheten ligger på nedre halvdel av stasjonen, som ligger under motoren hodet på en påhengsmotor. Det er noen ganger stikker ut fra akterspeilet (bakveggen) med motoren inne i motorrommet på en hekkaggregat. Du trenger:
Long neck skrutrekkere (Philips og Flat)
Transparent krukke eller bunnpanne
Prop nut verktøy
Needle nese tang
3/8, 7/16, 5/8 og 9/16 tommers stikkontakter og skiftenøkkel
9/16 gir skiftenøkkel
Gear olje
Vice grep og benk (hvis stasjonen eller utenbordsmotor er ikke på båten)
Varmepistol, eller lommelykt

Vis flere instruksjoner
en

Plasser outdrive eller hele utenbordsmotoren i vice grep og feste den til en arbeidsbenk området hvis det ikke fremdeles er festet til båten. Hvis stasjonen enheten er fortsatt festet til båten slippe stasjonen inn i laveste posisjon.
2

Skru av drypp stick skruen fra toppen av stasjonen enhet, og fjerne oljen bunnpluggen fra bunnen av nedre enhet med en skrutrekker. La oljen renne fra enheten. Samle opp oljen i en gjennomsiktig glass slik at du kan se oljen, eller inn i en bunnpanne. Undersøke olje for misfarging, melkeaktig utseende, eller grus:. Alle som indikerer et behov for å reparere selene som holder vann inn i oljen
3

Hold skruer, bolter og andre stykker fjernet fra den nedre enhet trygt sted til siden, i størrelsesorden fjerning slik at du vet hva for å erstatte dem når du setter den nedre enheten på igjen.
4 p Hvis stasjonen er koblet til en arbeidsbenk, slår den opp ned. Hvis det er på båten, løft outdrive enheten til høyeste posisjon, slik at du kan få tilgang til boltene under enklere.
5

Fjern propellen hvis det fortsatt på enheten ved å skru propellen mutteren på sentrum for propellen med en prop mutter verktøyet. Løft låsetappen med en nebbtang, eller bunnen pekte slutten av prop nut verktøy. Trekk propellen ut av propellakselen og sted på et trygt sted.
6

Fjern rund plate metall anode plassert direkte over propellakselen ved å skru bolten og slippe platen ut av stasjonen.
7

Bruk 5/8ths og 9/16th stikkontakter og pipenøkkel til å fjerne boltene ovenfor propellakselen som fester nedre enheten til den øvre drivenheten. Hvis de er lastet med kalsium fra vann korrosjon, suge dem i olje, eller bruke en varmepistol eller lommelykt til å varme dem opp nok til å løsne kalkavleiringer slik at du kan fjerne dem.
8

Fjern to 9/16th bolter på hver side av toppen av koble plattformen mellom øvre og nedre enhet med en 9/16 gir skiftenøkkel.
9

Skyv nedre enheten av de kobler pinnene på øvre enhet. Hvis de to delene henger sammen med korrosjon på dem med en hammer for å løsne bindingen, eller for mer alvorlige tilfeller, varme med en lommelykt eller varmepistol og deretter la avkjøles. Den utvider seg og trekker fra oppvarming og kjøling prosessen vil hjelpe i å bryte forseglingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103339.html

Previous:
Next:

båter