Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik feilsøker en Yamaha utenbordsmotor

Yamaha påhengsmotorer er holdbare og relativt slitesterk motor. Men, som alle utendørs utstyr kan de lider de vanlige problemene fra tid til annen. Når dette skjer, kan kjenne noen enkle tester om hvordan du feilsøker en Yamaha utenbordsmotor få deg tilbake til båtliv raskt. Du trenger
Batterilader
Wrench
Stikknøkkel
Vis flere instruksjoner
en

undersøke sammenhenger mellom motoren og batteriet. Noen ganger ledningene løsner, og dette hindrer at kraften som trengs for å starte motoren å komme inn i motoren. Stram eventuelle løse tilkoblinger ved hjelp av en skiftenøkkel og rengjør batteripolene for å fjerne korrosjon som kan hindre en god forbindelse.
2

Koble fra batteriet og fjerne det. Fest den til batteriet lader og sjekk at den er fulladet. Hvis batteriet er flatt eller lite strøm, vente en time eller to mens batteriet lades. Ta batteriet ut av laderen og sett det i motoren. Koble til batteriet og prøv å slå av motoren på nytt.
3

Fjern lokket og sjekk at det er drivstoff på tanken. Legg mer drivstoff hvis tanken er lavt eller tomt. Lukk tanklokket. Ta ut drivstoffilteret. Undersøke filteret for smuss. Hvis den er skitten, vil den trenge rengjøring eller bytte før bruk.
4

Koble fra batteriet. Fjern hvert tennpluggen i sin tur med en pipenøkkel. Undersøke tennpluggene for slitasje og korrosjon. Erstatte eventuelle tennplugger som har blitt tilsmusset. Returner arbeider tennplugger, og eventuelle utskiftninger, til motor og passe dem tilbake på plass med pipenøkkel. Koble til batteriet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103348.html

Previous:
Next:

båter