Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Fordeler og ulemper med Liners & Tramps

Med alle de forskjellige typer transport, forblir skipsfart fortsatt en av de beste metodene. Frakt kan ordnes enten gjennom en vanlig liner eller gjennom tramp tjenester, som ikke har en fast tidsplan. Stand til å dekke ulike behov og funksjoner, har disse to tjenestene lenge vært selve livsnerven i det store transport markedet. Liners bære varer i store kvanta fra leverandørene og consigners. Tramp skip, på den annen side ofte bære last på en mer tilfeldig, per-load basis. Store Masse

hvert som tiden går, så gjør størrelsen, vitenskap og struktur av skip. I dag er de grunnlag for et utvalg av oppgaver som fortsatt ikke kan gjøres så vellykket gjennom andre midler. Den primære fordelen av skip er deres evne til å bære tonnevis av varer og utstyr. De transportere mange av verdens begrensede ressurser, inkludert olje og kull.
Low Cost

sekundær nytte av liners og tramper er deres lave kostnader. Transport av varer over havet er mye billigere enn å bære dem gjennom luften, hovedsakelig på grunn av de massive mengdene som kan leveres samtidig med et tramp eller liner. Shipping via flyfrakt ville kreve flere fly --- koster mye mer i drivstoff --- til lik belastning på et skip.
Tid

Dessverre , liners og tramper har ulemper også. Selv om skipene er bedre enn fly for lasten lasting, de er mye tregere enn fly. Liners og tramper kan reise i dager og uker for å levere lasten. I mange bransjer hvor tid er kjernen, kan dette være et sentralt tema. Selv om sjeldne, kan problemer med å synke eller krasjer forekomme. Tankskip som frakter olje kan forårsake en betydelig miljøpåvirkning hvis en katastrofal hendelse finner sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103686.html

Previous:
Next:

båter