Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Båthenger Design & Regelverk

Tilhengere av alle størrelser er underlagt føderale forskrifter samt selvpålagte regler designet av tilhengeren industrien. Trailer produsenter inspiseres årlig for å sikre hele året modeller av tilhengere overholde regelverket . Sertifisering

I et forsøk på å hjelpe produsentene av båthengere , tilbyr National Maritime Manufacturers Association ( NMMA ) sertifisering til båt tilhenger produsenter for å sikre samsvar med publiserte forskrifter. Sertifisering dekker fag, for eksempel identifikasjonsplatene , kapasitet karakterer, belysning og registrering prosedyrer.
Joint

Ved siden NMMA -sertifisering , er et felles program drives av NMMA og National Association of Trailer Vedlikehold ( NATM ) . For å kvalifisere for design og produksjon sertifisering , må en produsent være medlem av NATM og registrert med NMMA .
Federal

trailer design og produksjonsprosessen er dekkes av Federal Motor Vehicle standarder brukes av NATM å sikre tilhengere oppfylle visse sikkerhetsforskrifter. Føderale forskrifter dekke design og produksjon av bremser, sertifisering etiketter, dekk og hjul , og belysning .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103412.html

Previous:
Next:

båter