Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik reparerer teak på en båt

Teak er en type tre som kan brukes i mange programmer, for eksempel en badeplattform på en båt. Hvis teak begynner å svekkes, må den byttes ut. Dette er et prosjekt som du kan gjøre på slutten av båtsesongen eller i begynnelsen. Du kan reparere teak på en båt ved først å bestemme hva, om noen, teak må skiftes eller re-ferdig. Du trenger
Stikknøkkel
skrutrekker
Målebånd
Teak planker
Sirkelsag
Teak olje
Paintbrush
Elektrisk drill
Show Mer Instruksjoner
en

Finn og fjerne boltene som brukes til å feste plattformen til bakre eller akterenden av båten med en pipenøkkel. Vri nøkkelen mot klokken for å fjerne boltene da sett dem til side.
2

Bestem hvor mange planker på plattformen må byttes ut. Finn og fjern skruene som fester plankene til plattformen med en skrutrekker og sett dem til side. Ta de gamle teak planker av av plattformen.
3

Mål lengden på de gamle planker med et målebånd. Overfør målene til de nye teak planker og mark hvor de trenger å bli kuttet med en blyant.
4

Skjær teak planker til ønsket lengde med sirkelsag. Påfør teak olje til de kuttet planker med en pensel for å matche de eksisterende planker om nødvendig.
5

Place plankene på plattformen og merk plasseringen av skruehullene med blyant. Fjern plankene deretter bore et lite hull på hver mark med bormaskin for hver skrue.
6

Sett plankene tilbake på plass og fest dem til plattformen med skruen med skrutrekkeren.

7

Sett plattformen på plass på baksiden av båten, og sett den med bolter, ved hjelp av pipenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103633.html

Previous:
Next:

båter