Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Sjekkliste for å seile verden rundt

Seiling rundt om i verden kan være en fin måte å se ulike land og kulturer, men det er ingen liten prestasjon og eventyrere må være forberedt på noen omstendigheter. Nøye planlegging og innsamling av nødvendige forsyninger kan spare en masse problemer senere. Hver sjømann bør tenke på sine destinasjoner og hvor han kan fylle opp med forsyninger underveis. Førstehjelp Sjekkliste
En stor førstehjelpspakke er nødvendig for lange seilturer.

Kontroller at du har en omfattende First Aid Kit og noen forsyninger som du har brukt, eller som kan ha utløpt, blir erstattet. Esken skal inneholde alt for små skader (bandasjer og salve) til komfort elementer (leppepomade og smertestillende). Også omfatter slike elementer som slynger, brenne salve og kortison krem ​​for mer alvorlige skader. Kontroller at du har nok førstehjelp forsyninger til å vare for de lengre bein av turen. Du kan gå gjennom elementer som plaster og øye-dråper raskt.
Planlegging
Planlegging for turen vil bidra til å forhindre noen overraskelser.

Kontroller at du har kartlagt ruten din, og at du vet hvor de lengste bena på reisen vil være slik at du kan planlegge deretter. Du må fylle opp med bedervelige elementer på hvert stopp du gjør. Sørg for å erstatte eventuelle andre elementer du har brukt på hvert stopp. Skifte Førstehjelp forsyninger er spesielt viktig.

Når du planlegger turen, finne ut hva slags dokumentasjon du må ha på hvert sted der du stopper. Ikke glem å få nødvendige visum på forhånd og sørg for at passet ditt er up-to-date, og går aldri ut på den tiden du vil være borte.

Dobbeltsjekk at du har alle forsyninger du trenger for navigasjon kit. Kompass, penner, blyanter, linjaler og en loggbok er noen av de elementene du trenger.
PFDs og Redningsvester
En redningsvest eller PFD vil bidra til å holde deg flytende i vannet.

Alle som vil være om bord på fartøyet vil trenge en PFD (redningsvest) eller redningsvest. PFDs er mindre klumpete og vil holde deg flytende når du er i vannet. De er lettere å bevege seg rundt i når du arbeider på båten. Redningsvester er konstruert for å snu en bevisstløs person over i vannet. De kommer i lyse farger og har vanligvis en fløyte. De er mer klumpete, men vil holde seg flytende lenger enn en PFD.
Emergency Kit
Flares kan hjelpe redningsmannskaper finne posisjonen din.

Du vet ikke hva du vil stå overfor på en rundt-the-verden turen. Det er godt å være forberedt på alt. En nødssituasjon kit bør inneholde tørket mat og friskt vann, nødsignaler, nødlys, fløyter og en batteridrevet radio.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103641.html

Previous:
Next:

båter