Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Wire en Marine Windlass

Elektriske marine windlasses gi sterk, pålitelig strøm for håndtering linjer og heve ankeret. Mange vinsj er utstyrt med en spesiell montering på trommelen for å ta tak i ankerkjettingen, som gjør hele anker heve prosessen mye mindre arbeidskrevende. Elektrisk ankerspill er ikke komplisert å installere og makt, de krever bare en bryter og tre stykker av tung wire. Bryteren og ledningen må være dimensjonert riktig å bære den maksimale belastningen fra vinsj motor - underdimensjonert ledning eller bryterne kan forårsake vinsj svikt og skape brannfare. Du trenger
Skrutrekkersett
Wire strippere
Terminal verktøy
Wire
Terminal ender
Switch
Vis flere instruksjoner
1 < p> Klipp et stykke av ledningen til å løpe fra batteriet positive terminalen stripe til ankervinsjen positive terminalen. Strippe 1/2 centimeter isolasjon fra endene av den positive ledningen med wire strippere. Crimp en ring terminal på hver ende av ledningen med terminalen crimpers. Installer den positive ledningen til batteriets positive terminal stripen og på vinsj positive terminalen.
2

Monter bryteren i en posisjon som vil være praktisk til personen som arbeider på ankervinsj, ved hjelp av metoden gitt av bytte produsent.
3

Klipp et stykke wire å løpe fra bryteren terminalene på batteriet negative terminal stripe. Strippe 1/2 centimeter isolasjon fra endene av ledningen med wire strippere. Crimp en ring terminal på hver ende av ledningen med terminalen crimpers. Monter ledningen til batteriet negative klemmerekke og bryteren terminal.
4

Klipp et stykke wire å løpe fra bryteren terminaler til negative innlegg på vinsj. Strippe 1/2 centimeter isolasjon fra endene av ledningen med wire strippere. Crimp en ring terminal på hver ende av ledningen med terminalen crimpers. Monter ledningen til bryteren terminalen og vinsj negative terminalen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103504.html

Previous:
Next:

båter