Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Winterize Min Honda AquaTrax 1200

The Honda AquaTrax er en jet ski som fungerer like godt i ferskvann eller saltvann. Mens du nyter den i havet, innsjø eller elv, er det viktig å følge alle sikkerhetsregler, herunder iført redningsvest, ser for svømmere og kontrollere håndverket hastighet. En personlig vannjet har ikke bremser, det er avhengig av friksjon av vannet for å roe det ned, gjøre raske stopp umulig. Rengjøring av vannjet og forberede den for lagring på slutten av sesongen er viktig å opprettholde den i god stand. Du trenger
Non-vaskemiddel såpe
Rags
Wax (valgfritt)
Stor servant,
Bensinstabilisator
smøreolje
Gummimatte
Cover

Vis flere instruksjoner
en

tømme motoren. Sørg for at alt vannet er ute av motoren. Vipp jet ski slik at vann vil renne ut. Start motoren for ikke mer enn 30 sekunder å blåse og vann ut av turbo jets.
2

Rengjør utvendig. Bruk et ikke-vaskemiddel såpe eller noen av de spesielle marine-grade rensemidler. Grundig skrubb skroget og sidene med en fille. Tørk med en annen fille. Etter at maskinen er godt rengjort er det perfekte tidspunktet å påføre et lag med voks.
3

Mål opp drivstoff stabilisator og hell den anbefalte mengden inn i gasstanken. Fylle resten av beholderen med gass. Start motoren i 30 sekunder for å tvinge drivstoff stabilisator gjennom motoren.
4

Oil forgasseren, stempler, sylindre og andre metall deler som beveger seg på metall. Sørg for å tørke vekk overflødig olje fra motoren.
5

Ta ut batteriet. Plasser batteriet på en gummimatte et sted der det ikke vil fryse. Oppbevar batteriet på et godt ventilert sted vekk fra folk.
6

Stuff en fille inn i eksosen for å hindre insekter eller dyr fra å gjennomgå inne.
7

Dekk AquaTrax med en velsittende deksel. Oppbevar bilen i et godt ventilert område. Hvis det er ute, sjekk bilen jevnlig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103682.html

Previous:
Next:

båter