Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik fjerner maling fra en CSF Hull

Et skrog er rammen eller hoveddelen av et skip. Det er ofte bygget av glassfiber på grunn av sin lette vekt, holdbarhet og relativt lave krav til vedlikehold. Glassfiber er vanntett og kan enkelt behandles med maling og lakk. Fjerne maling fra et glassfiberskrog krever riktig løsemiddel, en kjemisk malingsfjerner som vil oppløse finish. Den løsemiddel kombinert med riktig verktøy vil gjenopprette skroget til sin opprinnelige tilstand. Du trenger:
respirator
Gummi hansker
Paint stripper
Applicator
Sparkel
skuresvamp
denaturert alkohol
Rag
Vis mer Instruksjoner
en

Sett på en respirator og væske-hansker før du påfører maling stripper. Alle effektive varianter av denne kjemiske forbindelsen er minst semi-giftig og er farlig ved innånding i overkant.
2

Klargjør malingsfjerner i henhold til instruksjonene på etiketten. Du må kanskje bruke den til skroget ved hjelp av en fille, pensel eller maling roller. Følg produsentens anbefaling. Begynn med et håndterbart område av glassfiber underlag, og la stripper til å stå for ikke mer enn to til tre minutter.
3

forsiktig skrape maling fra skroget med en sparkel umiddelbart etter den kjemiske stripper er oppløst pelsen. Ellers kan løsemiddel spise inn i glassfiber om lov til å bosette seg for lenge.
4

Påfør den kjemiske stripper til all malingen er rent skrapt fra skroget. Dypp en skuresvamp i denaturert alkohol og gni glassfiber for å nøytralisere eventuelle gjenværende stripper.
5

Tørk av skroget med en ren fille til rag kommer bort rent. La glassfiber overflaten tørke i minst to timer før du tilbereder det for en ny finish.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103561.html

Previous:
Next:

båter