Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Ohio Riverboat Cruises

Når du tenker på Ohio elver, er det første som kommer til hjernen trolig den Ohio River som fungerer som en grense mellom Ohio, West Virginia og Kentucky. Det er flere cruise linjer som reiser Ohio River. Men, de Muskingum og Cuyahoga Rivers er også populære vannområder for cruise båter med cruise linjer i Cleveland, Marietta og Zanesville. Tilfredshet Cruise

Satisfaction Cruises, basert i Cincinnati, tilbyr over 21 års erfaring "i kunsten nådig underholdende, god mat og service." Sine luksuriøse yachter, den Satisfaction II og III, er forankret på Panama Street. Hver har tre dekk store nok til å ta imot grupper på opptil 100 og 150, henholdsvis for private selskaper av alle slag, inkludert bryllup. Du kan også leie rederiet stabile hus, Panama Landing, med panoramautsikt over elven Ohio, for private møter og arrangementer.

Satisfaction Cruises5819 Panama St.Cincinnati, OH 45230513-231-9042satisfactioncruises.com

Nautica Queen

Nautica Queen, forankret på Vestbredden av Flats i Cleveland, cruise vannet i både Cuyahoga River og bredden av Lake Erie. Nautica Queen er fakturert som "Cleveland Favoritt Cruise Dining Ship" som hver cruise inkluderer en alt-du-kan-spise buffet måltid sammen med levende musikk. Du kan kjøpe billett på kaien, eller kjøpe en på forhånd. Bordbestilling anbefales, skjønt. Eller du kan bestille båt for din egen private cruise, fest eller bryllup. Når du ikke på båten, nyte noen onshore underholdning på Nautica Entertainment Complex, en strandpromenade utvikling som inkluderer et utendørs amfiteater, butikker, restauranter og historiske bygninger.

Nautica Queen1153 Hoved Ave.Cleveland, 44113800-837 OH -0604nauticaqueen.com
dalen Gem Sternwheeler

The Valley Gem Sternwheeler, i Marietta, og tilbyr en annerledes elvebåt cruise. Det ser ut som en gammeldags paddlewheel båt, men det har alle fasilitetene til et moderne-dagers cruise båt, som aircondition, toaletter, og en kiosk. Den kan inneholde opp til 296 passasjerer, og er tilrettelagt for funksjonshemmede. Sin offentlige turer romme opptil 50 personer. For større grupper, for eksempel gruppereiser, er et privat cruise foreslått. Både offentlige og private cruise kan inkludere middag. Sin er også tilgjengelig for private fester, møter og bryllup. Cruise varer fra to til fire timer langs Muskingum River og går foran og Washington Streets fra under Washington Street Bridge.

Dalen Gem Sternwheeler601 Front St.Marietta, OH 45750740-373-7862valleygemsternwheeler.com


Lorena Sternwheeler

Lorena Sternwheeler, i Zanesville, er en annen sternwheeler på Muskingum River. Men, er Lorena Sternwheeler en historisk fartøy, som det har trafikkert disse farvannene, bærer tidligere statlige guvernører og andre myndighetspersoner, siden 1976. Det er forankret i Zane Landing Park i sentrum av Zanesville, på slutten av Market Street. Båten har plass til 90 passasjerer og cruise langs den historiske Muskingum River Water Trail, en naturskjønn elvestrekning. Som de andre cruiseskip, kan Lorena bookes for private fester og cruise. Kontakt Zanesville-Muskingum County Convention and Visitors 'Bureau for mer informasjon.

Zanesville-Muskingum County Convention and Visitors' Bureau205 N. Fifth St.Zanesville, OH 43701800-743-2303visitzanesville.com


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103560.html

Previous:
Next:

båter