Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan vet man at året av en Johnson påhengsmotor Motor Fra serienummeret

Johnson påhengsmotorer har to serier av tegn trykt på dem : en kort modell nummer og en lengre serienummer. Hvis din motor ble gjort etter 1980 , inneholder serienummeret det enkelte år det ble gjort, kryptert med en standard Cypher , og du kan finne ut året bare ved å se på motoren selv . For å finne det året eldre Johnson modeller , må du sjekke kortere modellnummer mot en liste . Instruksjoner
en

Finn serienummeret. Det er den lengste av de to alfanumeriske sekvenser trykket på motoren , selv om antall tegn kan variere.
2

Legg merke til de andre - og tredje -til- siste bokstavene i sekvensen . For eksempel de bokstavene du ønsker fra serienummer VE70TLEDA er " ED . "
3

dekode disse to bokstaver til tall ved hjelp av en cypher som er basert på ordet " introduserer ". Hver og en av bokstavene i ordet tilsvarer et siffer, 1-0 . I eksempelet ovenfor , " ED " ville tyde som "96" - . Gi en modell år 1996
4

Kontroller modellnummeret året av pre - 1980 motorer ved å henvise til nettstedet knyttet i Resources . Disse motorene har ikke noen konsistente regler for modell eller serienumre , slik at du må søke på denne siden eller på annen referanse for din modell nummer. Modellnummeret er kortere sekvens trykket på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103781.html

Previous:
Next:

båter