Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan justere Motorsykkel Valve Shims

Ventil shims blir ofte brukt i høy RPM motorsykkel motorer. Vekten av mellomlaget er mye mindre enn for en skrue-og låsemutter-typen ventil justering, noe som resulterer i lavere frem-og tilbakegående massen i ventilen tog. Mellomlegg er lokalisert enten under eller på toppen av koppen over toppen av ventilstammen. Ventil klaring måles mellom base kretsen av kammen og toppen av koppen med følerblader. Avhengig av modellen, kan ventilen dekselet og muligens tanken må fjernes før ventilen mellomlegg er tilgjengelig for å justere. Du trenger
Bike lift
mekaniker verktøy
3/8 tommers momentnøkkel
Shim kit
Vis flere instruksjoner
en

Hev sykkel med sykkel heis. Pick sykkelen opp i nærheten av baksiden av rammen, slik at det bakre hjul er av bakken. Sett giret i første gir. Fjern ventildekselet.
2

Sjekk dagens ventilklaring. Rull bakhjul fremover til den første ventil er på undersiden kretsen av kammen bort fra fliken. Mål klaring ved å stikke en platelære mellom cam og koppen. Måleren skal gi en liten mengde av drag når denne fastheten blir brukt. Ta opp tallene og sammenligne dem til fabrikkens spesifikasjoner for ditt år, merke og modell av sykkelen.
3

Fjern timing kjededrev fra slutten av cam (s). Fjern cams i henhold til fabrikkens prosedyrer, som varierer fra år, merke og modell. Fjern koppene en av gangen og fjern avstandsstykke. Record tykkelsen av mellomlaget og justere tykkelsen for å oppnå den ønskede ventil klaring. Installere den nye mellomlegg i koppen og sett koppen over ventilen. Gjenta for alle ventilene.
4

Sett på cam og dreiemoment cam tidsskriftet caps som per fabrikken prosedyrer for ditt år, merke og modell av sykkelen. Re-måle ventilklaringen og registrere resultatene. Re-justere noen ventiler som ikke faller innenfor spesifikasjonene.
5

Monter ventilen dekselet. Prøvekjør motoren og lytte etter overdreven ventil snert støy før du prøver å sykle.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103483.html

Previous:
Next:

båter