Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan lage en hjemmelaget Roller Furling

Seiling er en enkel handling. Sails fange den rådende vinden av vann og flytte båten. En dyktig pilot kan styre båten ved å flytte seilene. Hastigheten bestemmes ikke bare av vinden, men med antall og plassering av seil som fanger at vinden. En rull furler lar en enkelt pilot for å åpne og furl små lette seilene på en seilbåt. Det fungerer ikke godt for et storseil fordi dette seilet er for stiv til å vikle rundt valsen. Du trenger
Drill
Målebånd
1/4- til 3/8-inch ledningen
1/2-tommers PVC endestykker (2)
1/2-inch PVC pipe
Skiver (2)
karabinkrok eller snap klipp (2)
Duct tape
strikken
Vis flere instruksjoner
en

Drill en hull gjennom begge de PVC endestykker store nok til å romme ledningen.
2

Mål avstanden fra toppen av masten til forsiden av håndverket. Legg en fot til måling så det er nok ledning til knute i hver ende. Klipp et stykke ledning til å passe.
3

Knyt en snap klipp til den ene enden av ledningen. Sett en vaskemaskin så en slutt hetten på ledningen.
4

Mål bredden på jib. Kutt PVC rør 4 inches lengre enn bredden på jib.
5

Mål 4 inches fra den ene enden av røret. Bare bore gjennom en vegg av røret, ikke hele veien gjennom. Bore et hull stort nok til å romme strikk ledningen.
6

Tråd strikk ledningen gjennom hullet på 4-tommers mark. Skyv ledningen til det kommer ut fra enden av røret. Knyt en knute i enden av ledningen som kommer ut av røret. Knuten må være stor nok til å hindre ledningen i å bli trukket ut av hullet. Trekk strikk ledningen fra hullet slik at det blir stoppet av knuten.
7

Træ ledningen gjennom røret. Trykk hetten allerede på ledningen inn på toppen av røret. Strikk ledningen skal være 4 inches fra bunnen.
8

Træ ledningen gjennom andre cap og trykk på endestykket på bunnen av røret. Følg med vaskemaskin og knytte andre snap klipp til bunnen.
9

Tape lengden på armen til PVC-rør. For sikkerhet, binde øvre og nedre maljer til snap klipp på toppen og bunnen av roller.
10

Roll jib tett rundt valsen.
11

knytte et tau til den løse maljen og vikle rundt bunnen av masten. Knyt en andre tau til slutten av strikk ledningen.
12

Clip toppen av rullen til toppen av masten. Klipp nederst, med strikk ledningen til fronten av båten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103347.html

Previous:
Next:

båter