Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Forskjellen mellom en River Boat & et Sea Boat

Tradisjonelle elvebåter og sjø båter var veldig mye likt for en tid. Det var suksessen til elvebåt og dampdrevne motor som ledet vei for moderne sea skip. Sailing Ships
For århundrer, ville du ha brukt en seilskute å transportere varer.

I lang tid ble det maritime fartøy bygget med nettverk av mast, bom, tau og seil å bære last. Winds bar dem mot målet, mens grundige beregninger navigert sine reiser. Mot slutten av det 19. århundre, dampmaskiner nesten erobret havet skip. Av andre verdenskrig, var seilskuter kommersielt utryddet.
Elvebåter
dampmaskiner og padle hjul hadde sin start og gjorde sin berømmelse på elvene.

River farvann, i motsetning til hav og sjø, er relativt trygg. Ikke mange seilene ble plassert på elvebåter fordi innlandet vind blir brutt av land funksjoner, som ikke var bra for seil-bruk, men utholdelig for padling med årer. Dette er grunnen under fremveksten av dampmaskinen, elvebåter utnyttet skovlhjul for å gjennomføre fremdrift.

Transition
Dreadnought-lignende slagskip brukt damp under sine tider krig.

For en stund inn i 1830-tallet, elvebåter og noen sjø skip var svært like - drevet av dampmaskiner og padle hjul. Men på grunn av gigantiske bølger, ble ved hjelp av padle hjul ineffektivt for seafaring.The år 1836 innledet skruen fremdrift-design (propeller) for bruk til å støte sea skip. Igjen ble de to båttyper skjelnes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103703.html

Previous:
Next:

båter