Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hva slags Glassfiber brukes til å dekke en båt?

Wen skape en kryssfiner båt og dekker den i glassfiber, er kombinasjonen av glassfiber ark og laminat harpiks viktig. Fiberglassduk er den beste type til bruk fordi det er mye mer holdbar enn matter. Glassfiber matter kan brukes - men anbefales ikke - fordi det fungerer godt med det mer brukte polyester harpiks. Dersom en epoksy-harpiks anvendes, er som mye hardere og elastisk enn polyester, er fiberglassduk avgjørende. Epoxy er sjelden brukt på grunn av sin pris, og fordi det ikke vil fungere med gelcoat. Klargjøre Resin

Før du søker glassfiber, sørg for at treramme er sikker. Rammen må være forsvarlig spikret sammen med alle åpne hull tettet med kontakt sement, dette gjelder spesielt hvis rammen har skum i mellom kryssfiner stykker. Bland og påfør laminat harpiks under de rette forholdene, må temperaturen være mellom 65 og 80 grader Fahrenheit. Uansett hvilken type harpiks du bruker, må du følge sine blande instruksjonene nøyaktig og bland det grundig. Laminat harpiks, spesielt epoxy harpiks, kan produsere sterke, farlige gasser, men jobber i et åpent, godt ventilert sted. Harpiksen vil stivne veldig fort, så gjelder det til båten nesten umiddelbart etter blanding det.
Anvendelse av Glassfiber

Påfør et strøk av harpiks til utsiden av båt før glassfiber lag med laken. Smør overflaten med gelcoat først, men ikke hvis du bruker epoxy siden de ikke kan arbeide sammen. Harpiksbelegget bør være 1/4 tommers tykke, noe som er akkurat nok til å absorbere inn i glassfiber. Ved påføring av glassfiber duk, pass på at det ikke er luftbobler. Legge ett lag med laken over hele belagte overflaten, deretter bruker et annet strøk av harpiks. I det minste tre lag av glassfiberarmert plast er god. Etter legging den siste arket, legge til én strøk av epoxy eller gelcoat. Vent til strøk tørke før du påfører glassfiber på innsiden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103433.html

Previous:
Next:

båter