Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik installerer Pontoon båt dekker

Pontoon båter er designet for å være stabil og romslig med et stort, åpent og flatt gulv område, perfekt for å slappe av på sjøen. Men når de oppbevares utenfor, samler dette området barnåler, blader og skitt. Dekker pontoon båt forhindrer oppbygging av dette rusk og gjør seg klar for båtsesongen enklere. Imidlertid må båten dekselet monteres riktig til siste gjennom off season. Du trenger
Pontoon båt dekke
Cover stropper
Support pole
Vis flere instruksjoner
en

Kjøp en passende båt dekning for din båt. Enten kjøpe en laget for båten fra forhandleren eller har en spesiallaget.
2

Sett pontoon båt dekke støtte stengene inn i støtte hull i dekket ved å sette inn de smale endene inn i hullene. Merk at ikke alle båter har disse polene. Pontoon båter med åpent dekk skal ha en eller to support hull.
3

Skyv pontoon båt dekke over skipet fra ende til annen. Deretter trekker sidene av dekselet ned på tvers av sidene av båten. Plasser dekselet slik at en lik mengde av stoffet som er på hver side av båten.
4

Fest pontoon båt dekke stropper til rammen av tilhengeren eller båt, avhengig av konfigurasjonen. Noen båt dekker er utformet for å sikre til tilhengeren mens andre sikre på selve båten. Pakk stroppene rundt og tilbake gjennom spennen. Deretter trekker dem godt.
5

Juster dekselet som nødvendig og trekke stroppene stramt på motsatte sider til dekselet er justert og montert over hele båten. Kontroller deksel for snugness rundt bunnen og sørge for at hver stropp er strammet og trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103588.html

Previous:
Next:

båter