Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hjemmelaget Boat Dolly

Transport av kajakker, småbåter, seilere eller aluminium fiskebåter opp til 12 fot kan være anstrengende arbeid helst terrenget blir noe mer utfordrende enn nivået rydder eller kort gress. De fleste ganger, båtfolk bare trenger å flytte båten en kort avstand fra en sommer hjemme eller lagring til sjøen eller vassdraget hvor de vil lansere. En hjemmelaget båt dolly du kan presse for hånd eller raskt stikk til en plen traktor gjør lett arbeid med å flytte bærbar vannscooter rundt. Båt Dolly Wheel Strategi
Beached Boats

Båten dolly består av en 3/4-inch diameter rustfritt stål aksel med to polypropylen /gummi, 10-tommers diameter, luftfylte hjul for små båter opp til 200 pounds . Hjulene bør ha plastinnlegget lagrene til hinder for korrosjon. Akselen er holdt til tverrbjelken etter fire 3-by-4-av-en-tommers tykke blokker av UHMW polyetylen med ¾-tommers boringer for å holde akselen. Blokkene har også to vertikale 13/32-inch diameter hull for rustfritt stål sekskantbolter som kobler akselen til bjelke.
Cross Beam og støtte Beam Struktur
Paddle Båter

tverrbjelken er en 28-tommers lange delen av press-behandlet 2 x 6-tre stud som er boret i fire steder langs dens lengde med åtte 13/32-inch hull for å motta de fire UHMW blokker som monteres på aksel. Space ut blokkene jevnt langs bjelke. Før montering av akselen, en annen bolt 28-tommers langt stykke av trykk-behandlet 2 x 6-wood tappen med den seks tommers dimensjon å være vertikalt på toppen av tverrbjelken. Toppen av denne strålen bør kuttes ut med en rulle-så å akseptere båtens bunn formen mot hekken sin. Toppe cutout med strimler av fire-tommers bred svart poly plast hage grensen kanter for å unngå riper i bunnen av båten når den er på dolly. Bæreren strålen skal hvile direkte over akselen linje på akselen, slik at tverrbjelken vekt kreftene overføres direkte gjennom den første tverrbjelken til akselen. Bruk både bygging lim og seks diameter bolter fire inches lang gjennom tverrbjelken inn den vertikale bjelken. Deretter montere blokkene holder akselen og fest med åtte rustfritt stål 3/8-inch hex-bolter.
Langsgående Traktor Beam

Bruk en ti-fots lengde på 1-1/2-inch diameter gjerdestolpe galvaniserte rør for å danne en langsgående uavgjort strålen. Den bør ha et V-blokk av UHMW mot fronten for å støtte den spisse foran båtens bunn. Det bør også ha en T-bar håndtak på fronten til å trekke eller skyve båten, og en 5/8-inch hull for traktorens tilhengerfeste. Koble den til den bakre dolly forsamlingen med to-by-2-tommers aluminium vinkel parentes. Også styrke dette med diagonale støtter laget med samme aluminium vinkel. Koble disse til de ytre aksel støtte bolter for ekstra lateral styrke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103524.html

Previous:
Next:

båter