Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik service utenbordsmotorer

Påhengsmotorer utgjør ingen problemer med å vedlikeholde og holde i god stand. De fleste påhengsmotorer bruke to-takts motorer, som kjører på en gass /olje blanding og eliminere behovet for regelmessige oljeskift. Kjøre motoren er regelmessig en av de beste måtene å holde motoren smurt og beskyttet mot korrosjon og hindre vannpumpe impeller fra stikker til huset og selv-ødeleggende når motoren startes. Motorer som sitter ubrukt i lengre perioder, for eksempel i områder med sesong båtliv, må vedlikeholdes for å gjenopprette motoren fungerer optimalt. Det er tre grunnleggende områder som må ivaretas - den forgasser, lavere enhetskostnader og tennplugger. Du trenger
mekaniker verktøy
Forgasser rengjøringsmidler
New tennplugger
Spark plug gap verktøyet
Ny vannpumpe impeller og Basse enhet olje
Vis flere instruksjoner
Carburetors
en

Fjern motoren dekselet for å avsløre forgasseren og tennplugger. Unbolt hver forgasseren fra motoren hodet med en skiftenøkkel.
2

Fjern drivstoffskålen fra hver forgasser med en skrutrekker. Fjern messing drivstoff jets fra forgasseren kroppen.
3

Spray forgasser renere gjennom dysene og gjennom drivstoff passasjer av forgasseren kroppen til å fjerne ethvert drivstoff lakk som kan begrense de små åpninger som måler drivstofftilførselen.
4

Monter forgassere og montere dem tilbake på motoren hodet. Stram forgasserfeste bolter fast, men ikke stram dem som aluminium ører monteringsflensene blir lett ødelagt.
Gnist plugger
5

Fjern gnist plugg ledninger fra pluggene. Inspiser plugg ledninger og wire støvler for tegn på isolasjon sammenbrudd eller termisk skade. Erstatte alle ledningene om noen av dem er skadet.
6

Fjern hvert tennplugg fra motoren med en skralle og Plugghetter. Gap den nye plugger i henhold til pluggen produsentens spesifikasjoner med plugg gap verktøyet.
7

Sett inn en ny, gapped plugg inn hver plugg hullet og trekk dem ned før trengselen skive som forsegler plug komprimerer litt . Ikke stram. Installere ledningene på pluggene.
Nedre Unit
8

Fjern den nedre enhet fra motoren i henhold til motoren produsentens prosedyre. Fjern vannpumpe impeller fra sin bolig i undervannshuset.
9

Inspiser vannet pumpehuset for skade eller scoring forårsaket av sand eller grus i pumpen. Overdreven scoring kan føre til redusert pumpekapasitet og bør repareres i henhold til fabrikkens anbefalinger.
10

Installer den nye pumpen impeller inn i huset. Installere undervannshuset på motoren.
11

Fjern den nedre enhet oljepluggen med en skrutrekker. Observere oljen kommer ut og se etter tegn på vanninntrengning (melkeaktig eller peanøtt-buttery farget olje). Erstatte lavere enhetskostnader sel hvis vann er oppdaget.
12

Fyll nedre enhet med ny olje. Se i bruksanvisningen for riktig oljetype og mengde.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103525.html

Previous:
Next:

båter