Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Tips om hvordan du rengjør en båt Gas Tank

Rengjøring en båt gass tank er svært viktig i fartøyets vedlikehold. Spesielt bør gasstanken rengjøres dersom det har vært en stund siden den ble brukt. Ta vare på gasstanken sikrer båtens kvalitet og forlenger levetiden. Bortsett fra å sikre båten går godt, kan personlig rengjøring gasstanken spare deg for mye penger. Sikkerhetshensyn

Før du rengjør en båt gass tank, er det viktig å ha den nødvendige sikkerhetsutstyr. Båt drivstoff kan skade huden og ha skadelige effekter ved innånding. Sørg for å bære en maske og hansker før du fortsetter med rengjøring. Det er også best å bruke vernebriller som briller. Det er umulig å vite når drivstoff lekkasjer vil oppstå.
Tank

Den eneste måten å rydde skikkelig gasstanken er å drenere alt innhold. Ta av lokket og kontroller at vent pipings er plugget. Finn drivstoff linjen forbindelsen før vannfilter og koble den fra. Fest vinyl slangen på plass av drivstoffledningen forbindelsen og koble det til en beholder der innholdet i beholderen kan renne. Etterpå kobler kompressoren til den tanklokk port. Drivstoff filler porten er inngangspunkt for dyser når drivstoffet er etterfylt. Tapp av brensel ut av gasstanken hjelp av luftkompressoren. Gradvis øke luftkompressor press for å tvinge drivstoff helt ut. Se om luft lekker fra en hvilken som helst del av tanken. Legg en våt klut over lekker området og fortsette til tanken er helt tømt.
Mercury, Bensin og drivstoffstabilisatoren

Tømming drivstoff er ikke nok når det kommer til rengjøring gasstanker. Det vil være skitt og slam stablet opp inne i veggene i tanken, særlig hvis rensing er blitt utsatt for en lang tid. Å kvitte seg med skitt, gjørme og annet rusk inne i tanken, hell i en kombinasjon av bensin (rundt to liter), kvikksølv, drivstoff stabilisator og drivstoffsystemet behandling. Kombinasjonen vil hjelpe løsne opp skitt og søle og kan også absorbere vann. For best resultat, la kombinasjonen sitte i tanken over natten.
Vacuum

å fjerne alle rester, inkludert bensin kombinasjon, bruk en støvsuger og sug ut all av innholdet i tanken. Legg i en fordamper produkt ved fylling av tanken med nytt drivstoff. Endre filteret et par ganger når du setter i det nye drivstoffet. Dette bør bidra til å fjerne biter av rusk vakuum var ikke i stand til å fjerne.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103702.html

Previous:
Next:

båter