Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Virkningene av Etanol Gass på en Båt Motor Engine

En 2005 strømregningen av Kongressen krever at biodrivstoff, slik som etanol, begynner du å skrive mainstream amerikanske gasstilførselen. Mens etanol utgjør nesten ingen risiko for biler og motorsykler, kan det forårsake skade på båtmotorer. Effekter

Etanol bryter ned gummideler, gjøre dem til en geléaktig skjellakk, ifølge MSNBC. Gelen fra gummideler kan tette drivstoff filtre og forhindre mindre motorer fra å kjøre skikkelig.
Hensyn

Etanol også renser ut drivstofftanken i en motorbåt motor. Normalt utgjør rester i en drivstofftank ingen risiko så lenge det sitter der, men det kan tette motoren når etanol setter det gratis.
Hensyn

Vanligvis motorbåter som bruker etanol viser ingen symptomer på problemer med motoren til motoren helt dør, i henhold til manager Max Rutgers av Marine dalen i Yakima, Washington.
Prevention

bensinstasjoner som selger etanolblandet bensin sette opp skilt for forbrukerne. Eiere av båtmotorer kan være lurt å prøve å unngå gass med etanol for å unngå komplikasjoner, men dette kan være vanskelig på grunn av regelverket som krever tillegg av etanol til gass.
Solution
< p> Båteiere bør tømme drivstofftanken hvis de ikke har tenkt å bruke båten sin i mer enn to måneder. Under vanlig bruk, bør eierne opprettholde en full tank fordi etanol kan samle fuktighet i tomrommet over den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103505.html

Previous:
Next:

båter