Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik reparerer en Båtens Steering

Båt styresystemer er utrolig enkel, men dekker mye plass på båten. Jo større båt, og på båter med mer enn én motor, jo flere steder det er for kabelen, eller andre tilkoblinger av styringsgruppen å komme ugjort. Bestemme det nøyaktige problemet er første steg i å finne ut hvordan du kan fikse din båt styrende problemer. De fleste reparasjoner blir enkelt gjøres ved enhver båteier som kan krype rundt og få til plasseringen av ledningene. Du trenger
skrutrekker
Fluid sylinder seler
Drive belt
Kniv
Vis flere instruksjoner
en

Kontroller kabler og tilkoblinger fra rattet hele veien gjennom til roret forsamling for type system du har.
2

Ha en hjelper sit ved roret og vri hjulet som du undersøke kabelen. Hvis kabelen er koblet fra hvor som helst langs ruten, spleise den sammen, eller rewire det som trengs.
3

Sjekk innløpet ved roret. Ta roret ved å skru løs hjørne skruene med en skrutrekker og løft panelet av. Koble styrevaieren ved rattet. Rengjør ledningene med en ren fille, og koble til igjen.
4

Sjekk for styring lekkasjer i styringsgruppen væske sylindere lokalisert i nærheten roret, eller outdrives. Bytt pakninger å plugge lekkasjer. Sel er lett å fjerne med en skrutrekker, og trykk inn for å reinstallere.
5

Skift drivreim hvis det glipper eller ødelagt. Fjern det gamle beltet ved å kutte det, hvis det ikke er helt atskilt. Installer ny reim, skjæres til med et verktøy kniv, og setter i pluggen og pakningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103789.html

Previous:
Next:

båter