Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Custom Paint en påhengsmotor

fuktighet fra luften og sjøen kan gjøre påhengsmotoren begynner å se litt grungy over tid. Hvis motoren fungerer perfekt, men bare ser ikke så bra som du ønsker, gi den en ansiktsløftning. Et lag med maling kan gjøre underverker for å gran opp påhengsmotoren. Du trenger
Low-tack malerens tape
Sandpapir
Oppvask såpe
Vann
Scrub svamp
Bucket
Putty
Spray primer
Spray maling
Spray sealer
Vis flere instruksjoner
en

dekke eventuelle deler av motoren som du ikke ønsker å male med lav-tack malerens tape. Dekker området helt for å beskytte den fra drivende spraymaling partikler.
2

Sand hele motoren med 400 sandpapir. Sand hele overflaten av påhengsmotor å skape litt tekstur. Dette vil gi primer til å synke inn i rygger og holder seg til motorens overflate.
3

Fyll en bøtte med to spiseskjeer oppvaskmiddel såpe og varmt vann. Rengjør motoren med såpe og vann. Skrubbe av olje, smuss og skitt med en skrubb svamp. Skyll motoren med rent vann.
4

Fyll eventuelle riper og bulker med en todelt kitt som Bondo. Fyll ding med kitt og spre over overflaten av motoren for å glatte. Tillat ut massen tørke. Sand overflaten for å fjerne overflødig kitt. Tørk bort slipestøv med en fuktig klut.
5

Spray primer i et tynt jevnt lag over motoren. Bruk en jevn bevegelse frem og tilbake for å bruke primer. Bruk et tynt lag for å hindre drypp merkene. Gå tilbake over det samme området flere ganger inntil hele overflaten er godt belagt. La primeren tørke i fire timer.
6

Sand den primet påhengsmotor med 400 sandpapir for å jevne ut eventuelle ujevnheter. Tørk bort slipestøv med en fuktig klut.
7

Påfør et andre strøk med primer på samme måte som du brukte først. La primeren tørke i 4 timer. Sand motoren med 400 sandpapir. Gjenta denne prosessen til overflaten av motoren er helt glatt og klar for maling.
8

Paint påhengsmotor med spraymaling. Velg en maling som er formulert for marine applikasjoner. Påfør et tynt lag med maling, slik at du kan se litt av primer gjennom malingen. La malingen tørke i to dager.
9

Fukt et stykke 600 sandpapir med rent vann. Sand malte motoren for å fjerne eventuelle feil i maling jobb. Tørk av.
10

Påfør en annen tynt lag med maling. La malingen tørke og våt sand med 600 sandpapir. Gjenta prosessen til alle ujevnheter er fjernet fra motoren og malt overflate er feilfri.
11

Coat motoren med klarlakk ved å spraye hele overflaten med et tynt spray av sealer. Tillat besegleren tørke. Dypp en bit av 1000 sandpapir i vann. Buff overflaten med sandpapir. Påfør et ekstra strøk med lakk.
12

La påhengsmotor å kurere for 7 til 10 dager før håndtering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103600.html

Previous:
Next:

båter