Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Slik fjerner gamle pinstriped klistremerker fra en båt

Stick på pinstripes som har blitt brukt på båten din er gjort på samme måte som pinstripes brukes på en bil. Tid og vær forårsake disse pinstripes løsner, fade og sprekke. Den eldre dine pinstripes er, jo hardere de kan være å gå av. Den beste tiden å fjerne pinstripes er når været er varmt. Varme fra solen vil bidra til å myke opp limet som holder striper på båten. Når været er kaldt, dine pinstripes er sprø, noe som gjør dem vanskeligere å fjerne. Du trenger
Hårføner
Plast sparkel
Soft filler
Automotive lim remover
Vis flere instruksjoner
en

Plug din hårføner og sett den på høy varme. Hold hårføner minst 4 inches fra overflaten av båten. Sikte med hårføner på en liten 3-tommers delen av dine pinstripes. Varmen fra hårføner vil myke opp limet på pinstripes.
2

Løft enden av den delen av pinstripe at du har brukt varme til med plast sparkel. Ta tak i enden av pinstripe og sakte begynne å trekke den av. Trekke dine pinstripes sakte vil bidra til å fjerne lengre seksjoner om gangen.
3

Fortsette å arbeide ned på siden av båten ved å bruke varme til pinstripes og sakte trekker den oppvarmede delen av. Hvis du ikke kan trekke deler av dine pinstripes av, bruke sparkel til lett skrape pinstripes samtidig som du søker varme fra hårføneren. Skrap forsiktig, slik at du ikke riper i overflaten av båten.
4

Mett spissen av en ren fille med din bil lim remover. Tørk over et lite område av lim som er fortsatt fast til overflaten av båten. Følg rett bak med en ren fille som er fuktet med lim remover. Den første fille vil løsne og smøre limet rundt, din andre fille vil fjerne limet helt. Følg andre påføring av lim remover med en ren tørr klut. Fortsett denne prosessen til du har fjernet alle spor av lim.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103552.html

Previous:
Next:

båter