Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> båter >> Content

Hvordan Winterize en Mercruiser 3,0

Før du setter båten bort for vinteren, må du først winterize motor. Din Mercruiser 3.0 bruker vannet i sjøen for å kjøle motoren mens båtliv. Dette vannet forblir inne i motoren. Unnlatelse av å fjerne vannet vil føre til frysing. Som vannet fryser, utvider det. Dette vil føre til motorblokken å knekke. Et sprukket blokk er en kostbar reparasjon som kan unngås ved å bruke en liten mengde tid før vinteren. Du trenger
Bensinstabilisator
Wrench satt
Out-stasjonen øreklokker
hageslange og vannkilde
Dugg olje
Vis flere instruksjoner
1

Bestem mengden drivstoff du har lagret i tanken din ved å vri nøkkelen til tilbehøret posisjon. Ikke start motoren din.
2

Hell riktig mengde drivstoff stabilisator på bensintanken ved å henvise til tabellen på flasken.
3

Fjern pluggen med en 9/16-inch skiftenøkkel. Tappepluggen er på bunnen bak på båten.
4

Åpne motorrommet og fjern mutteren som fester gnistfanger til forgasseren med en skiftenøkkel. Den gnistfanger er en rund metall luftfilter.
5

Fest hageslange til ut-stasjonen øreklokker. Den øreklokker å gli over på ut-stasjonen rett over vannet vents. Kontroller at muffer er riktig plassert og dekker hver vent.
6

Slå vannkilden på. Tillate luftlommer å gå ut slangen.
7

Slå på viften bryteren, som er plassert på dashbordet. La den gå i fem minutter.
8

Start motoren ved å vri nøkkelen. La motoren gå på tomgang i minst 10 minutter slik at den stabiliserte drivstoffet når fram til forgasseren.
9

Finn drivstoff avstengingsvrider på gassledningen som kommer inn i forgasseren. Hvis ingen bryter er til stede, knip drivstoff linje med hånden. Raskt spray fogging olje inn i forgasseren. Åpne klaffene og spray direkte inn i forgasseren til motoren kveles. Dette vil holde flyter fra klebriggjøring under lagring.
10

Fjern dreneringsplugger på motorblokken å slippe vannet med en skiftenøkkel. Se i bruksanvisningen inne i hanskerommet for riktig uttømmingsspunsgjengene steder. La vannet fullt renne fra motoren før du installerer pluggene.
11

Senk ut stasjonen ved å trykke på knappen på throttle forsamlingen. Har noen se ut stasjonen, slik at den ikke treffer bakken. Dette vil holde girene smurt i ut-stasjonen gjennom lagring.
12 p Hvis båten har et batteri bryteren, vri den til "off" posisjon. Hvis ikke, koble batterikablene fra batteriet med en skiftenøkkel.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/boats/103748.html

Previous:
Next:

båter